Kategorier:
Ålandsbanken

Finansiell Planerare / Skattejurist Göteborg

Finansiell Planerare/Skattejurist – Private Banking
Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus, hög service och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Har du det som krävs och attraheras av utmaningen att vara med och föra vår verksamhet framåt kan du nu bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.  
 

Finansiell Planerare – inriktning Skatt- och strukturfrågor för entreprenörer  

På Ålandsbanken Private Banking arbetar vi främst med förmögna privatpersoner och deras bolag. Vår ambition och målsättning är att hjälpa våra kunder i livets alla skeden. För att kunna leverera detta tillhandahåller vi ett team med medarbetare från Förmögenhetsförvaltning, Finansiell Planering samt Personlig Service & Banking. Vår grupp av Finansiella Planerare är erfarna jurister och revisorer som projektleder kundernas totala ekonomi.  
 
Vi söker nu en Finansiell Planerare med inriktning mot Skatt- och strukturfrågor för entreprenörer. Som vi definierar en Finansiell Planerare är det en bred affärsman, med gott lokalt nätverk, är självgående och som har egen förmåga att söka upp och ta hand om potentiella kunder, men som verktyg - till skillnad mot en traditionell Private Banker - använder sin skattekompetens för att få till nya affärer. Tjänsten är placerad på Ålandsbankens kontor i Göteborg och du kommer rapportera till kontorschefen.
 

Din profil  

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med skatte-, bolags- och redovisningsfrågor mot bankens Private Banking-kunder. Som Finansiell Planerare kommer du att ansvara för att leda verksamheten framåt genom att ansvara för att attrahera nya kunder - till exempel via kontaktnät, samarbeten och att hålla i seminarier. Vi förutsätter att du inspireras av kundrelationer och drivs av affärsmässighet.  
 
För att trivas hos oss och kunna leva upp till de förväntningar som ställs så förväntas du ha förmåga till självständigt arbete och att du fungerar bra i team. Vi värdesätter att du som person har lätt till att skapa relationer och har hög servicekänsla. Du bör vara noggrann och strukturerad samt ha en inre drivkraft och ett stort personligt engagemang.              
 

Din bakgrund

• Du ska ha akademisk examen inom ekonomi och/eller juridik  
• Du ska ha minst 5 års erfarenhet av att arbeta med 3:12-reglerna, till exempel på revisionsbyrå, bank, Skatteverket eller advokatbyrå.  
• Kunskaper inom redovisning och revision, kapitalbeskattning och internationell beskattning är meriterande.  
 

Att bli en del av oss  

Som en del i vårt Private Banking-team i Göteborg erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.  
 

Vill du veta mer?  

Närmare upplysningar kring tjänsten ger Kontorschef Göteborg, Eva Bengtsson på eva.bengtsson@alandsbanken.se eller HR Chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.
 
Varmt välkommen med din ansökan!  

Välkommen med din ansökan och CV genom att klicka på ansöksknappen senast 14.06.2020. Urval och intervjuer sker löpande.


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Ålandsbanken

Alla jobb hos Ålandsbanken

Liknande jobb Finansiell Planerare / Skattejurist Göteborg