Kategorier:
Boliden

Förrådsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som förrådsarbetare på Garpenbergs förråd sköter du lager och förrådshållning vilket innebär många kontakter med våra kunder, främst i samband med utlämning av gods. Du tar emot och ankomstrapporterar gods och utför kontroll av leveranser, vilket även innebär att viss lastning och lossning av gods förekommer. Inventering är en annan viktig arbetsuppgift. I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter.


Utbildning och Kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens och gärna erfarenhet av förrådsarbete. Datorvana och b-körkort är ett krav. Har du teknisk erfarenhet samt truckkort är det en merit. Som förrådsarbetare i Garpenberg ska du vara serviceinriktad, vara ordningssam och trivas med stora kontaktytor. Vi ställer höga krav på bra samarbetsförmåga eftersom du kommer att jobba i grupp.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.
Vi ser gärna att tillträde sker i sep/okt, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.
 

Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikael Wassén, Sektionschef, tfn: 0225- 367 79.

Facklig information
Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16, Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 1 september 2019Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Förrådsarbetare