Kategorier:
HR Commitment

Erfaren redovisningsekonom med intresse för utveckling!

Är du intresserad av att arbeta brett och driva utveckling och skapa struktur? Vill du arbeta i en medarbetarvänlig och prestigelös arbetsmiljö? Då kan detta vara ett jobb för dig - varmt välkommen med din ansökan!
 

Rollen som redovisningsekonom

Som kvalificerad redovisningsekonom på Bantorget Förvaltning får du en nyckelroll i koncernen och kommer bland annat att arbeta med nedan arbetsuppgifter: 

• Upprättande och organisering av budget, bokslut, uppföljning och rapportering  
• Upprätthållande av ändamålsenlig kodstruktur, redovisningsprinciper och rutiner
• Upprättande av årsredovisning och skattedeklarationer 
• Bistå med stöd i arbetet avseende koncernredovisningen
• Bistå med stöd i koncernens processutveckling
• Hantera löpande utredningsfrågor
• Hantera moms- och skattefrågor
• Tjänsten är ny och du kommer vara en del av ett mindre och kvalificerat team i en ny övergripande koncernekonomifunktion.


Din bakgrund
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med redovisningsinriktning. Du har mycket god erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, med fördel från större företag/organisationer. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Du har arbetat i större ekonomisystem samt har god vana av att arbeta i Office 365. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 
 

Din personlighet

Du har en trygg personlighet som präglas av gott självledarskap, god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att arbeta brett. Vidare drivs du av att arbeta med att utveckla effektiva processer och rutiner. 
 

Vårt erbjudande
 
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng där alla hjälps åt i en human och omtänksam arbetsmiljö. Ledarskapet utgår från varje medarbetares individuella behov med alla människors lika värde i fokus. Kontinuerlig kompetenspåfyllning i form av interna och externa utbildningar är en viktig del i våra medarbetares personliga utveckling och trivsel. Vi sitter i nya, fräscha och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Genom olika typer av insatser och aktiviteter arbetar vi för att främja medarbetarnas hälsa och leva upp till löftet om att vara en attraktiv arbetsgivare.


Om företaget
Bantorget Förvaltning är ett helägt dotterbolag till Landsorganisationen i Sverige, LO. Sedan 2014 ligger LO:s förvaltning av kapital, fastigheter och affärsverksamheter i en helägd koncern, med Bantorget Förvaltning som moderbolag. I koncernen ingår ett flertal dotter- och intresseföretag. Läs mer på www.bantorgetforvaltning.se
 

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Bantorget Förvaltning med HR Commitment. Du är därför välkommen att söka tjänsten enkelt via ”ansök-knappen” på www.hrcommitment.se. Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor/funderingar är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller 
manne.didehvar@hrcommitement.seAnsök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom med intresse för utveckling!