Kategorier:
JM

EKONOMISK FÖRVALTARE/ REDOVISNINGSEKONOM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
Nu söker vi en självgående och driven ekonomisk förvaltare. Hos oss kommer du att ansvara för en kvalitetssäkrad och positiv upplevelse hos våra kunder där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett antal bostadsrättsföreningar. Om du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och nyproduktion är du en intressant kandidat för oss. Vill du bidra med din ekonomiska bredd i ett bolag under tillväxt och dessutom trivs att leverera förstklassig service? Då rekommenderar vi dig att söka tjänsten hos oss!


Om tjänsten 
  
JM@Home AB består av 40 medarbetare idag och teamet ekonomisk förvaltning består av knappt 20 medarbetare. I denna roll har du ansvar för ett antal föreningars ekonomiska ärenden. Mer i detalj innebär ditt ansvar att sköta:

-          Löpande redovisning och bokföring
-          Skatter moms och deklarationer
-          Upprätta budgetförslag och årsredovisning
-          Ekonomisk konsultation gentemot våra kunder
-          Delta under styrelsemöten och stämmor
-          Diverse administrativa uppgifter.


Din profil
 
Vi söker dig som arbetat med bostadsrättsföreningar och/eller nyproduktion sedan tidigare. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax – limpa. Du är van att arbeta mot deadlines och triggas av försäljning/service. Har du erfarenhet av att arbeta med Incit Xpand är det mycket meriterande. Har du arbetat med betaltjänster som står under Finansinspektionens tillsyn är det meriterande. 

Som person säkerställer du kvalitet snarare än kvantitet. Du är strukturerad och noggrann med ett konsultativt och proaktivt förhållningssätt gentemot kunder samt kollegor. Vidare har du en hög servicekänsla med ett starkt affärsdriv. Svenska och engelska hanterar du obehindrat. 


Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 


Kontakt 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer arbeta på vårt kontor i Solna. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.    

Välkommen att skriva din historia med oss! 


Bra att veta

”Med tanke på att JM@Home klassas som ett betalinstitut genomför vi utdrag ur belastningsregister samt en kreditupplysning på samtliga medarbetare vid anställningsförfarandet”.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EKONOMISK FÖRVALTARE/ REDOVISNINGSEKONOM