Kategorier:
Jurek

Analytiker till välkänt finansbolag

Är du en person med ett sinne för siffror och som är van vid att dra analyser utifrån den data du har? Har du tidigare arbetat i en roll där det har varit fokus på kvantitativa värden såsom att hantera stora mängder data för att sedan ge insights till verksamheten? Då ska du läsa vidare för då kan detta vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning
För kund räkning söker vi nu en Analytiker med sinne för det kvantitativa. Du kommer att arbeta som Analytiker hos vår kund, med fokus på att ta fram olika rapporter samt utföra diverse beräkningar, för att sedan leverera dessa till såväl interna som externa stakeholders runt om i verksamheten. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, där du blir anställd av oss på Jurek och där kunden har en uttalad ambition om att erbjuda en fast anställning till rätt person.


Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, matematik eller som civilingenjör. För att lyckas i denna roll krävs det att du har en kvantitativ ådra med ett strukturerat arbetssätt. Du har vana från en liknande roll där du exempelvis har arbetat i en roll som BI-analytiker eller någon annan form av kvantitativ analytiker. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare som trivs bra i ett socialt arbetsklimat.


Du erbjuds
En spännande och utvecklade tjänst i ett framgångsrikt bolag där du kommer få möjligheten att utvecklas ytterligare. Kunden sitter i ljusa och trevliga lokaler norr om city och du kommer att arbeta i ett arbetsteam med flera andra kollegor. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Uppdraget löper 6-12 månader och därefter har du möjligheten till fast tjänst om samarbetet har fungerat bra. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på 
mehdi.riahi@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Analytiker till välkänt finansbolag