Kategorier:
Jurek

Bolagsjurist

Om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterad på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda i tio länder i norra och centrala Europa. Caverions unika tjänsteerbjudande omfattar fastigheters hela livscykel, från design och konstruktion till underhåll. Visionen är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3 000 medarbetare och bolaget finns etablerat på drygt 75 orter. Detta gör att Caverion har en stor bredd och att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens.

Vill du bli en del av vårt trevliga team? Nu söker vi en bolagsjurist till vårt Stockholmskontor. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler på Kungsholmen och du kommer tillhöra ett team om fyra kompetenta jurister samt rapportera direkt till Caverions chefsjurist.


Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer huvudsakligen att arbeta med entreprenadrätt och bland annat supporta bolagets projektverksamhet där du får möjlighet att vara delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer också att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud. Vi hoppas att du även vill delta i avdelningens högt uppskattade utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.


Vem är du?

Vi söker dig som har cirka 3-5 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av entreprenadrätt och/eller tvistelösning. Vi ser gärna att du har ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter erfarenhet från andra rättsområden såsom offentlig upphandling, kommersiell avtalsrätt och fastighetsrätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och även att delta i projekt. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande. Som person är du prestigelös, har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer, skapa förtroende och tycker om att ge service. Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat och addera värde i de uppgifter du tar dig an. Vidare är du pragmatiskt lagd och har affären i fokus. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.


Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning på fyra personer som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. Du kommer tillsammans med dina kollegor ges möjlighet att växa in i din nya roll. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att alla våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är något vi värdesätter högt.


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist