Kategorier:
Jurek

Business Controller till Byggnadstekniska Byrån

Vill du få chansen att jobba i ett expansivt bolag som satsar på sin personal och det senaste inom teknik? Trivs du i en självständig roll, är initiativtagande och drivs av att utveckla och förbättra processer? Då kanske rollen som Business Controller på Byggnadstekniska byrån är nästa steg för dig! Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

 

 

Arbetsbeskrivning

Byggnadstekniska Byrån växer och söker nu en erfaren Business Controller för att stödja affärsverksamheten och bidra till en bättre insyn i lönsamheten. I rollen bygger du upp Controller-funktionen ifrån grunden, du ansvarar för att analysera och följa upp företagets projekt, hitta avvikelser samt möjligheter till effektiviseringar och förbättringar. Vidare ingår att implementera och bygga upp rutiner kring bolagets internredovisning och intäktsredovisning. Du tillhör ett team om fyra personer, jobbar tillsammans med koncernens Business Controller-funktion och rapporterar till VD.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med Universitetsexamen och minst två års erfarenhet av rollen som Business Controller. Vidare ser vi att du tidigare har arbetat med internredovisning. Har du erfarenhet av bolag som jobbar i projektform är det meriterande. Du talar och skriver flytande på svenska och har goda kunskaper i Excel. Det är en fördel om du tidigare arbetat i systemet Xledger.

 

Som person tror vi att du trivs med att jobba både i team och självständigt. Eftersom du kommer att vara med och bygga upp en ny funktion ser vi att du är självgående, lösningsorienterad och tar egna initiativ. Vidare trivs du i en dynamisk miljö, är flexibel, ansvarsfull och noggrann. För att lyckas i rollen är du kommunikativ och har lätt för att anpassa ditt budskap efter mottagare.

 

 

Du erbjuds

I rollen som Business Controller hos BTB blir du en del av ett mycket spännande, väletablerat bolag med social stämning och kompetenta, härliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler med fantastisk utsikt över Stockholms city. I den här rekryteringen samarbetar BTB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor kan du kontakta Emelie Baeckström på tel. 073- 745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om företaget

BTB tillhör Sitowise-koncernen och är ett expansivt företag konsulterande inom byggsektorn. Vi är idag drygt 150 medarbetare. Ni finner oss i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Jönköping och Malmö.

 

Vi har bred erfarenhet inom olika projektområden så väl nybyggnad som om- och tillbyggnad. Våra projekt omfattar alla skeden inom husbyggnadsområdet med inriktning på byggnadskonstruktion, stomprojektering, byggteknik, grundläggning samt geoteknik.

 

Vi värderar våra medarbetare och deras kompetens högt. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet- att kontinuerligt hitta förbättringsområden samt ta del av de senaste programvarorna inom byggteknik och geoteknik. Vi vill att varje medarbetare ska känna delaktighet och vilja vara med och driva företaget framåt.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Business Controller till Byggnadstekniska Byrån