Kategorier:
Jurek

Chef Elevhälsan

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas 
med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Enheten för Centrala Elevhälsan är en del av verksamhetsområde utbildning och ingår i Avdelningen för skolutveckling och stöd. Enhetens medarbetare ingår i skolornas lokala elevhälsoarbete.


Arbetsuppgifter
Som Enhetschef för den centrala Elevhälsan är det viktigt att du är insatt i hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbete. Den centrala Elevhälsan består av psykologer, kuratorer, skolsköterskor och skolläkare. I rollen som Enhetschef för Elevhälsan är du anställd centralt och dina medarbetare arbetar i huvudsak lokalt på skolenheterna. Du har personalansvar för 37 medarbetare.

Du kommer att driva det strategiska och operativa arbetet inom den centrala elevhälsan. Ett av dina ansvarsområden är att med din breda kompetens inom elevhälsoarbete kunna tillgodose de olika yrkesgruppernas och skolenheternas behov på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du förhåller dig till skollag, skolans styrdokument samt hälso- och sjukvårdslagen. Du har även ett budgetansvar. Du kommer att ha din arbetsplats i Täby Kommunhus men även ha möten och bedriva arbete på skolenheterna. Rollen rapporterar till Avdelningschef skolutveckling och stöd Kajsa Nyman.


Vem är du?

För att passa in och lyckas i rollen så ser vi att du är strategiskt orienterad samt vid förändring har du förmågan att få med dig hela teamet. Vi ser också att du är kommunikativ, bra på att lösa problem, bygga förtroende samt att leda andra. Du har förmåga att fatta beslut, kan hantera motgångar och skapa effektivitet både i ett team och i en organisation.


Kvalifikationer

• Du har relevant Akademisk examen.
• Du har erfarenhet från ledarskap i chefsbefattningar inom skolväsendet och elevhälsoarbete gärna inom kommunal verksamhet.
• Du har erfarenhet av personal- och budgetansvar.
• Stor kunskap om skolans uppdrag och de styrdokument som reglerar vår verksamhet.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
• Meriterande med tidigare chefsuppdrag inom central elevhälsa.

Vill du vara med och driva det strategiska och operativa arbetet inom Elevhälsan och bidraga till att nå ut till eleven och vårt framtida samhälle? Då kan du vara den vi söker.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Täby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2020-05-27. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Hasslev på 0733 41 41 98 eller via mail: 
cecilia.hasslev.billing@jurek.se

Fackliga representanter
Sabina Bernsköld, vårdförbundet 08-555 599 43
Katarina Hiort Jacobsson, psykologförbundet 08-555 590 98


På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.
 
Område: Täby
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Täby . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Pedagogik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Chef Elevhälsan