Kategorier:
Jurek

Compliance Specialist AML till Falkenbergs Sparbank

Hallands trevligaste bank söker nu en compliancespecialist med ledaregenskaper


Om Falkenbergs Sparbank
Falkenbergs Sparbank har funnits i 155 år och är en viktig samhällsfunktion i Falkenberg. Här får du möjlighet att bli en del av en fin gemenskap med stolta och engagerade medarbetare. Drygt 100 anställda jobbar tillsammans i en platt organisation där professionalism och gemenskap råder och dörrarna alltid står öppna. På Falkenbergs Sparbank tror man på det personliga mötet och medarbetarna drivs av ett högt engagemang.


Om jobbet
Falkenbergs Sparbank söker nu förstärkning till sitt interna complianceteam i form av en dedikerad ansvarig för AML-frågorna. I denna roll kommer du att ansvara för bankens regelefterlevnad inom områdena kopplade framförallt till penningtvättsdirektivet, Mifid-direktivet, Bolånedirektivet och IDD. Du kommer även att ha personalansvar för de två andra medarbetarna i gruppen som idag arbetar med dessa frågor. I rollen ingår även ansvar för att utbilda och informera bankens personal samt stödja verksamheten i compliancefrågor.


Vem är du?
Vi söker dig som har en juristkandidatexamen eller annan relevant akademisk examen samt några års erfarenhet av arbete inom compliance från bank, försäkringsbolag eller finansbolag. Vi lägger särskild vikt vid kompetens och erfarenhet samt intresse för AML och regelefterlevnad. Meriterande är annan bredare erfarenhet inom complianceområdet, såsom GDPR och andra regelverk som banken har att förhålla sig till.

För att passa i denna roll så bör du vara engagerad och strukturerad och ha en förmåga att lätt ta till dig kunskap och förmedla den vidare till andra på ett lättillgängligt sätt. Då rollen innefattar personalansvar så värdesätts dessutom goda ledaregenskaper och en bra kommunikativ förmåga.


Vad får du?
Du får möjlighet att arbeta inom ett område som har högsta prioritet i banken just nu i nära samarbete med erfarna och trevliga kollegor. Du får också möjlighet att utvecklas generellt inom bank- och finansområdet, där ingen dag behöver vara den andra lik. På Falkenbergs Sparbank är man mån om att medarbetare utvecklas och har kul på jobbet.

Som anställd på Falkenbergs Sparbank får du ta del av deras förmånliga kollektivavtal samt lunch- och pensionsförmåner.

Då Falkenbergs Sparbank har ett nära samarbete med Swedbank och andra sparbanker får du möjlighet att skapa värdefulla relationer i en komplex och spännande bankgemenskap. Via dessa samarbeten kommer du även att få löpande kunskapsutbyte och vidareutbildning inom ditt område.


Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se.

Område
Falkenberg

I denna rekryteringsprocess samarbetar Falkenbergs Sparbank med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Höglund på telefonnummer 0702–942272 alternativt ida.hoglund@jurek.se
 
Område: Falkenberg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Falkenberg . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Compliance Specialist AML till Falkenbergs Sparbank