Kategorier:
Jurek

Controller på deltid till bolag på Lidingö

Arbetsbeskrivning
I rollen som controller kommer du få en viktig roll i bolagets framtida tillväxt och du kommer få ta stort ansvar över en rad olika arbetsuppgifter. 

Du kommer rapportera till CFO och kommer även ha kontakt med Grant Thornton gällande redovisningen samt bolagets ekonomisystem.

• Uppföljning av budget
• Månatlig uppföljning och analys av resultatet
• Superuser för ekonomisystemet
• Ansvarig för hur lönerna hanteras
• Ansvarig för moms och skatteredovisning
• Ansvarig för bokslutsarbete
• Stötta CEO med kvartalsbokslut samt bidra med ekonomiska rapporter
• Analys av marknaden samt konkurrenter
• Ansvarig för utveckling av ERP system kopplat till fakturering 

Du kommer även vara involverad i uppgifter rörande marknadsföring, försäljning och annan typ av uppföljning.


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av rollen som controller och som har förståelse för redovisning. Vi tror även att du har erfarenhet från en producerande verksamhet och har god erfarenhet av att analysera verksamheten ner på detaljnivå. Har du tidigare jobbat inom healthcare är det meriterande. 

Som person är du detaljfokuserad, flexibel och har en "can do" attityd. Du trivs både med att jobba självständigt och jobba i team samt drivs av att självständig äga processen.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som controller hos vår kund på 50% . Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti och har inte något satt slutdatum men preliminärt satt till 1 år. Kontoret är beläget ute på Lidingö och det kommer finnas viss möjlighet till att jobba hemifrån.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Lidingö
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Lidingö . Publicerat : 27 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller på deltid till bolag på Lidingö