Kategorier:
Jurek

Ekonomiansvarig till det ikoniska klädmärket Champion

Nu söker vi en Ekonomiansvarig till det ikoniska klädmärket Champion

Är du redovisningsekonom och vill ta steget till att bli ekonomiansvarig? Gillar du att jobba i team på ett bolag där man tätt tillsammans strävar framåt för att nå de planer som finns gällande tillväxt? Då ska du läsa vidare-det här kanske är din nya utmaning!

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med allt från löpande bokföring till månadsbokslut. Rollen är varierande där vissa arbetsuppgifter hanterar ekonomifrågor för alla de nordiska länderna. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar direkt till CFO. Tjänsten är placerad på Champions kontor i nya fräscha lokaler i Stockholms innerstad.


Arbetsuppgifter
• Löpande bokföring
• Kundinbetalningar, påminnelser och kravhantering
• Leverantörsbetalningar
• Avstämningar
• Momsavstämningar
• Månadsbokslut
• Likviditetsplanering
• Samarbeta med CFO i arbete med budget och estimat
• Förenkla och förbättra processer och rutiner


Vem är du?
Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet eller har eftergymnasial utbildning i redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med redovisning och gör självständigt månadsbokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av SOX och av att arbeta i liknande verksamhet, men det är inget krav. För att lyckas i rollen har du också goda kunskaper i Excel, och det är en fördel om du arbetat i ett större ekonomisystem. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du noggrann, har integritet och tycker om att arbeta i team. Eftersom vi är få på arbetsplatsen är det viktigt att du är prestigelös och är beredd på att hoppa in där det behövs.


Du erbjuds
Du erbjuds ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på ett bolag som har tydliga tillväxtplaner. Rollen är en viktig kugge i bolaget och kommer att ha kontakt i alla delar av organisationen.

I denna rekrytering samarbetar Champion med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se


Om verksamheten
With European headquarters in Italy including a product design, development and sourcing center, Champion Europe is a leading designer, marketer and distributor of athletic apparel, team uniforms, footwear and accessories across 60 countries in the territories of Europe, Africa and the Middle East. Since July 2016, Champion is part of the Hanes Brands Group. Champion is the premium athleisure destination rooted in original and authentic design. The home of the hoodie, origin of the sweatshirt, pioneer of the Reverse Weave, Champion has always had innovation at its core. Original designs are elevated with superior craftsmanship and fresh details to become premium athleisure icons. Built on a century´s worth of heritage, Champion constantly regenerates itself for today. The signature ´C´ is a symbol of authenticity, worn by artists, athletes and creatives worldwide. www.championstore.com/en/champion/our-heritage

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiansvarig till det ikoniska klädmärket Champion