Kategorier:
Jurek

Ekonomiassistent med systemintresse till Midroc Alucrom

Klappar ditt hjärta lite extra för siffror och system? Känner du dig lockad av att arbeta i en flexibel roll på ett företag som just nu genomgår en spännande förändringsresa - Se hit! Den här tjänsten passar dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, ett stort intresse för siffror och ekonomi samt tidigare erfarenhet av en roll som ekonomiassistent. Har du en intention att utvecklas vidare och ett intresse för system och ekonomiska verktyg? Då kan detta vara en perfekt ny och spännande utmaning för dig!


Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos Midroc Alucrom kommer du ha en flexibel och varierande roll där du ansvarar för hela kundreskontraprocessen, från ax till limpa. Du kommer både att få användning för dina tidigare kunskaper inom kundreskontra samt få möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer bland annat få möjlighet att arbeta med förbättringsprojekt gällande system och ekonomiska verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande och bl.a. innefatta:

• Daglig hantering av inkommande fakturor, registrering och inläsning
• Påminnelse- och inkassohantering
• Kredithantering
• Löpande kommunikation med både interna och externa aktörer
• Behjälplig vid månadsbokslut och rapportering
• Kontorsutveckling – effektivisera kontorsadministration så som posthantering och inköp
• Arbeta med processförbättringar och delta i olika projekt för att effektivisera arbetet.
• Ad hoc uppgifter

Du kommer tillhöra en härlig grupp om fyra ekonomer där du rapporterar till ekonomichef. Ekonomiarbetet sker i Jeeves och Excel. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


Du som söker

Vi ser att du som söker uppföljer följande kriterier:
• Högskoleutbildning inom ekonomi
• Ett par års dokumenterad erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra
• Goda kunskaper i Excel.
• God systemvana
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi ser även att du som söker har grundläggande kunskap inom bokföring och redovisning. Du har förståelse för redovisningens principer. Har du dokumenterad erfarenhet av arbete med implementation och/eller arbete med utvecklingsprojekt av system/ekonomiska verktyg är det ett stort plus. Erfarenhet av Jeeves är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du är lyhörd, social och har ett genuint intresse för ekonomiarbetet. Du är förändringsbenägen och trivs i en roll där varje dag inte är sig lik och du är mån om att alltid leverera goda resultat. För att lyckas i denna roll har du även en förmåga att prioritera och ser vad som behöver göras för stunden. Vidare har du en positiv inställning till arbetet och du uppskattar daglig kontakt med såväl kunder, leverantörer som kollegor. För att trivas i denna roll är du flexibel och du tycker om ett varierande arbete. Du har ett starkt driv att utveckla och förbättra processer och du ser möjligheter före hinder!


Om företaget

Midroc Alucrom AB (etablerat 1953) är Sveriges klart största rostskyddsentreprenör med verksamhet på flera platser i Sverige, Finland & Polen. Kärnverksamheten är blästring & avancerad ytbehandling på våra fasta målningsstationer eller som entreprenader i fält. Vi är ett företag med det lilla bolagets lättrörlighet som främjar den personliga utvecklingen men har den stora koncernens trygghet i ryggen.

Du kommer erbjudas en spännande roll på ett företag och koncern i framkant. Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i Eriksberg. Företaget präglas av en professionell miljö med god kultur.


Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Midroc Alucrom AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 – 83 55 24 alternativt på maria.holmberg@jurek.se

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent med systemintresse till Midroc Alucrom