Kategorier:
Jurek

Ekonomistudent till meriterande deltids- och sommarjobb!

Studerar du ekonomi och är ute efter ett deltidsarbete vid sidan om studierna? Vill du komplettera din utbildning med praktiska kunskaper fån en ekonomiavdelning och har en stor vilja att utvecklas ytterligare? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomistudent för ett deltidsuppdrag som ekonomiassistent. Du kommer att ingå i ekonomiteamet och få möjligheten att vidareutveckla de kunskaper du har förvärvat dig via dina studier. Start av uppdraget är i början av april och förväntas omfatta cirka 50-60% under våren. Under sommarmånaderna kommer omfattningen att trappas upp till 80-100%, varpå det återigen går tillbaka till en lägre omfattning under hösten på nytt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ankomstregistrering och förkontering av fakturor
• Ansvara för att fakturor har attesterats och konterats på ett korrekt sätt
• Löpande bokföring
• Skapande av betalfiler
• Bankavstämningar


Vem är du?
För att lyckas i denna roll krävs det att du studerar ekonomi vid universitet, högskola eller KY. Vi tror att du har avklarat minst ett år av din utbildning samt att du har en grundläggande förståelse för debet, kredit samt balans- och resultaträkningar. Vidare krävs det att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Vi söker dig som är ambitiös, driven och en lagspelare med en positiv inställning. I denna roll är det viktigt att du vågar ta för dig och att du är nyfiken på att få lära dig mer inom ekonomi.


Du erbjuds
Ett meriterande konsultuppdrag vid sidan om dina studier, där du får möjligheten att skaffa dig en praktisk erfarenhet som ett komplement till din teoretiska kunskap. För rätt person kommer detta uppdrag att löpa fram till och med slutet på dina studier.

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Vallentuna
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Vallentuna . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomistudent till meriterande deltids- och sommarjobb!