Kategorier:
Jurek Bemanning

Etableringschef till Iduna i Varberg

Vill du få möjlighet att fortsätta din karriär som Etablering chef och få möjlighet att bidra med din kompetens inom butiksetablering och fastighetsfrågor! Då söker vi på Iduna AB i Varberg dig som vill jobba med våra klassiska och kända butiker, Hallbergs Guld, Guldfynd och Albrekts Guld!


Arbetsbeskrivning

Som etableringschef får du en viktig roll vid nyetableringar ombyggnationer av våra butiker. I rollen analyserar du och arbetar fram nya butiksetableringar och jobbar med löpnade omförhandlingar av befintliga kontrakt. Du planerar och deltar i förhandlingar och har många kontakter med olika fastighetsägare runt om i landet. Även löpnade frågor gällande drift och förvaltning landar hos dig och du bistår underleverantörer och byggprojektledare med information.


Din bakgrund/profil

Vi söker en person med mycket god erfarenhet som Etablerare inom retail med vana från kedjor och köpcentrum. Du har liknade jobb i dag som du känner dig i men vill röra på dig och vill anta nya utmaningar hos oss på Iduna!

Du har ett etablerat kontaktnät inom fastighetsbranschen och är en driven och skicklig förhandlare. Har arbetat med analyser och olika beräkningar och att arbeta med investeringskalkyler är något du bemästrar.

Vi tror att du har en akademisk bakgrund som fastighetsekonom eller byggnadsingenjör eller liknande.

För att lyckas och trivas i rollen som Etableringschef krävs det en affärsmässighet och en stark social kompetens. Du kommer ha många kontaktytor att förhålla dig till och att jobba men människor är något du brinner för.


Du erbjuds

Detta är en trygg Tillsvidareanställning på 100%. Du kommer till en väl upparbetad tjänst hos Iduna med ett stort och fint kontaktnät. Du kommer ha en varierande och intressant arbetsdag där du får möjlighet att jobba självständigt men med hela alla våra starka varumärken som stöd.


Din arbetsplats

I rollen kommer du utgå från vårt kontor i Varberg och då vi har butiker runt om i hela landet ingår resor i tjänsten. Tjänstebil ingår.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Iduna med Jurek Rekrytering & Bemanning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag: 2019-11-10


Om Verksamheten

Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c: a 1,500 milj. kr inkl. moms.

I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsingborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c: a 2,150 milj. kr inkl. moms. Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa. Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Kvist
0739-425610Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Varberg . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Etableringschef till Iduna i Varberg