Kategorier:
Jurek

Företagsanalytiker till Plana AB i Täby

Om verksamheten
Plana är uppstickare inom strategisk rådgivning i Företagsrekonstruktioner, Ekonomistyrning, Obeståndsjuridik. klientportföljen är bred och inkluderar många branscher samt sträcker sig från små och stora företag/organisationer. Företaget har 20 medarbetare med gedigen bakgrund inom respektive kompetensområden som juridiska experter inom obeståndsrätt, sakrätt, aktiebolagsrätt, arbetsrätt och skatterätt. Rekonstruktörer, jurister och administratörer med lång erfarenhet inom företagande. Som ett tredje steg har vi även en organisation för ekonomistyrning, affärsutveckling och uppföljning.

 

Arbetsbeskrivning
Du arbetar i en analytisk och rådgivande roll för att hjälpa våra kunder att vända bolagets ekonomiskt ansträngda situation till ett nytt läge av kontroll och lönsamhet. I din roll arbetar du dagligen med bland annat marknadsanalys, riskbedömning och relationsbyggande samtal samt nykundsbearbetning En viktig del av arbetet är att ta kontakt med nya kunder samt vara en aktiv och engagerad partner till befintliga kunder.

I ditt team kommer ni att tillsammans ansvara för att;

- Prospektera nya kunder
- Kontakta och boka möten
- Analysera kreditrapporter
- Vårda kundrelationer
- Bistå verksamheter med professionell rådgivning

 

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av rådgivande/analytisk tjänst, gärna från bank/finans. Har du tidigare arbetat med affärsutveckling, ekonomistyrning och kreditkontroller är detta meriterande. Som person har du ett stort intresse för omvärldsanalys, juridik och ekonomi. Det är av stor vikt att du är affärsdriven, lojal och har mycket god analytisk förmåga. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före. Det är av största vikt att du drivs och motiveras av att göra affärer där syftet är att minska antalet konkurser i Sverige.

 

Du erbjuds
En utmanande och mycket aktuell tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Plana är ett företag som ser möjligheterna hos respektive företag med ett nytt perspektiv och hittar nya lösningar på problemställningar. Kontoret är beläget högst upp i mycket fina lokaler i Täby Centrum höghus. Detta är en tillsvidaretjänst med start i slutet av september, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

 

Start
Slutet av september

 

Lön
Enligt överenskommelse

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Företagsanalytiker till Plana AB i Täby