Kategorier:
Jurek

HR-partner sökes till kommun

Just nu söker vi en HR-konsult till kommun i Stockholmsområdet. Uppdraget är på deltid där du kommer arbeta med ett verksamhetsnära HR-stöd. Välkommen in med din ansökan idag!


Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-partner kommer ingå i kommunens personalavdelning. Området Verksamhetsnära HR-stöd arbetar med att skapa trygga och kompetenta chefer. Ditt främsta uppdrag är att vara ett konsultativt och operativt stöd till kommunens chefer och vara engagerad i verksamheternas utveckling i samverkan med chefer och medarbetare.


Vem är du?
• Högskoleutbildning inom HR-område.
• Minst ett pars års erfarenhet av brett HR-arbete
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Meriterande
 är om du har;
• Erfarenhet av HR-arbete inom kommunal verksamhet eller annan offentlig verksamhet
• Erfarenhet av arbetsrätt och förhandling inom kommunala avtal

Vi se att du är flexibel och har ett stort engagemang för utveckling och förmågan att tänka nytt. Samtidigt är det viktigt att du är självgående, har ett konsultativt arbetssätt med förmåga att hela tiden sätta verksamheten i fokus. Arbetet förutsätter även att du har ett moget och förtroendeingivande agerande som bygger på gott omdöme och god förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning.


Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på deltid 50-75% med start så snart som möjligt och löper ett par månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: 
kajsa.liden@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-partner sökes till kommun