Kategorier:
Jurek Bemanning

Inköpsanalytiker till konsultuppdrag i Linköping

Till vår kund, ett internationellt företag inom transportmedelindustrin söker vi nu en inköpsanalytiker med placering i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper fram till sista februari.

 

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Analytiskt stöd till inköpare på Group Procurement (indirekt inköp, dvs. produkter och tjänster som inte ingår i varumärkets produkter).
  • Sammanställa data från olika datakällor
  • Ta fram rapporter i Excel, skapa rapporter och vyer i Team Site 
  • Arbeta med statistik och stöd till ledningsgruppen med kvalitetssäkring av data
  • Sammanställa resultat från enkätundersökningar
  • Ta fram rapporter om företag från externa källor och presentera för inköpare

 

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, inköp eller affärs-och ekonomianalys. Du har erfarenhet av att jobba i ekonomisystemet Agresso samt avancerad användare i Excel. Har du dessutom erfarenhet av Teamsite (SharePoint ses det som meriterade). Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Som person är du noggrann, analytisk och självständig. Du kan förklara komplicerade sammanhang på ett lättfattligt sätt och se sammanhang från en eller flera datakällor.Du erbjuds

En roll som inköpsanalytiker med start omgående och löper fram till sista februari 2020.  Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:

Linköping

Östergötlands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Inköpsanalytiker till konsultuppdrag i Linköping