Kategorier:
Jurek

Junior ekonomiassistent till sommarvikariat

Till vår kund, en av Sveriges största vårdbemanningsaktörer som förser bland annat sjukhus och vårdcentraler med specialistkompetens av vårdkonsulter så som läkare och sjuksköterskor söker vi nu en junior ekonomiassistent.

Uppdraget är ett sommarvikariat mellan vecka 27-32 och tjänsten omfattar heltid. Huvudkontoret finns i centrala Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent kommer du tillhöra företagets ekonomiavdelning som idag består av 13 personer. Din huvuduppgift kommer bestå av leverantörsreskontraarbete men även lättare bokföring och kundreskontra samt stötta andra avdelningar med andra enklare administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.


Vem är du?
Vi söker dig som antingen är under ekonomistudier som vill ha ett roligt och lärorikt sommarjobb eller dig som är färdig gymnasieekonom eller har annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Du tycker om att arbeta med siffror, har kunskap i Excel och med fördel erfarenhet från att ha arbetat i ekonomisystem men det är inget krav. Kunden använder Fortnox.

Som person är du positiv och lättsam och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.


Du erbjuds
Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att utvecklas inom en ekonomiavdelning. Det kommer eventuellt finnas möjlighet till förlängning efter sommaren.  

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du arbetar via oss som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos vår kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior ekonomiassistent till sommarvikariat