Kategorier:
Jurek

Jurist till Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank söker nu en jurist med inriktning mot Compliance


Om Falkenbergs Sparbank
Falkenbergs Sparbank har funnits i 155 år och är en viktig samhällsfunktion i Falkenberg. Här får du möjlighet att bli en del av en fin gemenskap med stolta och engagerade medarbetare. Drygt 100 anställda jobbar tillsammans i en platt organisation där professionalism och gemenskap råder och dörrarna alltid står öppna. På Falkenbergs Sparbank tror man på det personliga mötet och medarbetarna drivs av ett högt engagemang.


Om jobbet
Falkenbergs Sparbank söker nu en jurist som ska ansvara för funktionen AML och internkontroll som idag består av två controllers med finansbakgrund. I denna roll kommer du ansvara för frågor inom områdena kopplade till bland annat Penningtvättsdirektivet (AML), GDPR, Mifid-direktivet, Bolånedirektivet och IDD. I rollen ingår att stödja Sparbankens personal med juridisk kompetens och ansvara för interna utbildningar inom compliance-rättsliga frågor. Du kommer att ha personalansvar för de två andra medarbetarna i gruppen som idag arbetar med monitorering och frågor kopplade till regelefterlevnad. Du kommer dessutom att ha ett nära samarbete med bankens nuvarande bolagsjurist.


Vem är du?
Vi söker dig som har en svensk juristkandidatexamen och flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom compliance eller finansjuridik. Vi tror att du tidigare har arbetat på bank, försäkringsbolag eller finansbolag eller som biträdande jurist/advokat med inriktning mot finansjuridik och/eller compliance. Vi lägger särskild vikt vid kompetens och erfarenhet samt intresse för juridiska frågor kopplade till bankens regelefterlevnad. Meriterande är annan bredare erfarenhet inom compliance-området. För att passa i denna roll så bör du vara engagerad och strukturerad. Vidare ska du vara prestigelös, ha en hög integritet och en förmåga att lätt ta till dig kunskap och förmedla den vidare till andra på ett lättillgängligt sätt. Då rollen innefattar personalansvar så värdesätts dessutom goda ledaregenskaper och en bra kommunikativ förmåga.


Vad får du?
Du får möjlighet att arbeta inom ett område som har högsta prioritet i banken just nu i nära samarbete med erfarna och trevliga kollegor. Du får också möjlighet att utvecklas generellt inom bank- och finansområdet, där ingen dag behöver vara den andra lik. På Falkenbergs Sparbank är man mån om att medarbetare utvecklas och har kul på jobbet.

Som anställd på Falkenbergs Sparbank får du ta del av deras förmånliga kollektivavtal samt lunch- och pensionsförmåner.

Då Falkenbergs Sparbank har ett nära samarbete med Swedbank och andra sparbanker får du möjlighet att skapa värdefulla relationer i en komplex och spännande bankgemenskap. Via dessa samarbeten kommer du även att få löpande kunskapsutbyte och vidareutbildning inom ditt område.


Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Falkenberg

I denna rekryteringsprocess samarbetar Falkenbergs Sparbank med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Höglund på telefonnummer 0702–942272 alternativt ida.hoglund@jurek.se

Område: Falkenberg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Falkenberg . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurist till Falkenbergs Sparbank