Kategorier:
Jurek

Jurister till Jurek Law

Jurek Law erbjuder ett komplett utbud av rekryteringstjänster. Vi rekryterar alltifrån nyutexaminerade studenter till bolagsjurister och biträdande jurister med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom både offentlig och privata sektorn. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med uppdrag eller tillsvidare tjänster som kommer in.

Din intresseanmälan: Vi på Jurek Law vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom området Juridik. Vi träffar även proaktivt kandidater, som är intresserad av att ta nästa steg i karriären.

Våra kunder är placerade runt om i Sverige. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund.

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn. Glöm även inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot intresseanmälan via mail. Även om du inte hör något från oss så har vi dig ändå i åtanke då du fortfarande kan vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurister till Jurek Law