Kategorier:
Jurek

Lindhés Advokatbyrå söker biträdande jurist

Lindhés Advokatbyrå erbjuder specialistkompetens huvudsakligen inom fastighetsrätt, föreningsrätt och miljöskador, och har ett särskilt intresse för enskilda vägar. Verksamheten på Lindhés Advokatbyrå består, förutom av juridiska uppdrag och rådgivning till enskilda, företag och föreningar, av stiftelseförvaltning och fastighetsförvaltning.

Vi på Lindhés Advokatbyrå söker nu en engagerad och prestigelös biträdande jurist som vill utvecklas hos 
oss!


Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist kommer du att tillhandahålla juridisk rådgivning till byråns klienter inom byråns samtliga verksamhetsområden men fokus kommer ligga inom fastighetsrätt, vägjuridik och föreningsrätt. Byrån är specialiserad på väg- och föreningsjuridik och har ett samarbete med Riksförbundet Enskilda Vägar och tillhandahåller därigenom rådgivning till förbundets medlemmar. Denna juridiska rådgivning sker vanligen över telefon.

Du kommer från start få mycket eget ansvar och arbeta självständigt och kommer ges goda möjligheter att utvecklas i din juristroll. Du kommer vidare tidigt att få medverka i processer i domstol och Hyresnämnd. Vi ser därför gärna att du har ett intresse av att processa.

Förutom tillhandahållande av juridisk rådgivning så har byrån uppdrag att förvalta fastigheter och stiftelser, något som innebär administrativa uppgifter för samtliga medarbetare på byrån.

Du förväntas ta dig an rollen med nyfikenhet och villighet att utvecklas.


Vem är du?

Vi ser att du har omkring två års arbetslivserfarenhet av liknande arbete, antingen från bolag eller annan byrå. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från fastighetsrättens område. Notarietjänstgöring vid tingsrätt är meriterande men inget krav. Du bör vidare ha ett intresse av att processa.

Som person är du prestigelös, anpassningsbar och trevlig. Då du kommer till en mindre organisation är det viktigt att du trivs på en mindre arbetsplats i en familjär miljö. Vi lägger stort värde vid din sociala förmåga och att du vill arbeta i en serviceroll med fokus på klienten.
Du förväntas arbeta obehindrat på svenska. Arbete på engelska kan förekomma.


Du erbjuds

Du kommer till en inkluderande och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och work-life balance. Du får tidigt mycket eget ansvar och arbetar brett inom byråns verksamhetsområden.
Kontoret är beläget i fina lokaler på Riddargatan i Stockholm.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindhés Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt matilda.karlsson@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

https://lindhes.se/
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lindhés Advokatbyrå söker biträdande jurist