Kategorier:
Jurek

Löneansvarig till Jurek Stockholm

Är du en serviceinriktad person som brinner för det operativa lönearbetet samtidigt som du vill utveckla och driva processer?

Vi på Jurek söker en engagerad löneansvarig som vill arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor i en entreprenöriell företagskultur!


Arbetsbeskrivning
I rollen som löneansvarig ansvarar du för hela löneprocessen i koncernens 6 bolag och rapporterar till Head of Finance. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal. En stor del av rollen innebär konsultativt arbete mot kontaktpersoner inom och utanför organisationen gällande lönerelaterade frågor.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är;
• Månatlig löneadministration
• Administration av nyanställda/avslut
• Registrering och kontroll av löneunderlag
• Månadsvis bokföringsunderlag, AGI och semesterskulder till ekonomi
• Rapportering till myndigheter, bl.a. Försäkringskassan, Skatteverket, SCB, m.fl.
• Administration av pensioner
• Utbildningar internt kopplade till lön
• Konsulterande roll i lönerelaterade frågor

 
Vem är du?
Vi söker dig som har KY-utbildning inom löneadministration eller motsvarande utbildning med minst några års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen. Du är väl uppdaterad inom lagar kopplade till löneområdet, har god erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Det är meriterande om du arbetat med Crona Lön och eBemanning tidigare men det är inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är effektiv, metodisk och flexibel, samt har en god förmåga att strukturera sitt arbete och sin tid. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och du har ett intresse för andra människor.

Du är en positiv, ambitiös och serviceinriktad person som är van att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och dessutom har ett sinne för detaljer. Vidare är du en lojal medarbetare som är hjälpsam gentemot kollegor samt noggrann i ditt yrkesutövande och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

 
Du erbjuds
Detta är en heltidstjänst där du kommer vara en del av en organisation med stark entreprenörsanda. Vår företagskultur präglas bland annat av engagemang, professionalism och tillgänglighet. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på bland annat en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten
Koncernen omfattar Life Event Sweden AB, NO VI Resort AB och Rantom 2 AB samt Jurek Rekrytering & Bemanning AB vilket är koncernens största bolag och som nyligen utsågs till DI-gasell för sjätte året i rad. Samtliga bolag drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsatte 2019 runt 300 MSEK. Ekonomiavdelningen som ansvarar för hela koncernens redovisning samt lön och söker nu en löneansvarig till kontoret i Stockholm
 
Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Head of Payroll
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneansvarig till Jurek Stockholm