Kategorier:
Jurek

Medicinsk sekreterare sökes för 2 timmar/v!

Just nu söker vi en medicinsk sekreterare som kommer att stötta Karolinska Universitetssjukhuset med journalskrivning två timmar per vecka. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet TakeCare? Har du tidigare erfarenhet av att administrera dikterade journaler och är tillgänglig omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta ca två timmar per vecka med journalskrivning för att stötta medarbetarna på sjukhuset. Medarbetare dikterar direkt till TakeCare (vårt journalsystem för patientjournal) och ljudfilen hämtas från patientens journal vilket du kommer att vara ett administrativt stöd för att få in dessa skriftligen i systemet. För att kunna ta dig an denna roll behöver du delvis kunskaper i medicinsk terminologi. Verksamheten som du kommer att tillhöra är Sektion Socialt arbete Cancer Kvinnohälsa. Konsultuppdragets omfattning beror på medarbetarna på sjukhusets beläggning och är inte tidsbestämt i detta skede.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Medicinsk sekreterare söker vi dig som är noggrann, framåt och har en god samarbetsförmåga.

 

Andra krav för tjänsten är:

• Erfarenhet av medicinsk terminologi

• Goda kunskaper i TakeCare

• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

• Minst 1 års erfarenhet av administration

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag i Stockholm som omfattar 2 timmar/vecka med start omgående. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Medicinsk sekreterare sökes för 2 timmar/v!