Kategorier:
Jurek Bemanning

Orderpackare till Övervakningsbutiken i centrala Göteborg

Vill du jobba mitt i city på ett generöst företag i ett gäng som gillar att ha kul? Övervakningsbutiken jobbar med produkter som hjälper både privatpersoner och företag att känna sig säkra och vem vill inte det! Här tillsammans med 10 engagerade kollegor kommer du ha en avgörande roll som innebär att alla viktiga kunder får exakt det som de beställt.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Orderpackare kommer vara att dagligen packa de varor som kunder beställt, och här krävs mycket noggrannhet och uppmärksamhet för att säkerställa att det blir rätt. Vid eventuella avvikelser har man även uppsökande kundkontakt för bästa möjliga service.

Andra förekommande arbetsuppgifter i rollen är att stämma av lagersaldo, ta emot paket, förbereda plocklistor samt öppna dörren och ta hand om besökare och leveranser som kommer varje dag.  Även enklare administration förekommer vilket kräver att du obehindrat kan skriva på svenska. Det kan även förekomma en del tyngre lyft.

Du kommer ha 10 härliga kollegor på kontoret, både inom sälj och support. Man är ett lag, ett team som jobbar tillsammans för bästa möjliga kundupplevelse. Ett generöst företag som ser till att personalen mår bra genom olika aktiviteter och bra arbetstider. Övervakningsbutiken sitter i nya fina lokaler i Arkaden i centrala Göteborg.

Omfattning
: Heltid, arbetstider 9-17 med flex
Tillträde: Så snart som möjligt


Vem är du?

För att passa för denna tjänst har du exempelvis erfarenhet från orderpackning eller orderplock, men även vana av kundkontakt. Vad vi säkert vet är att du har serviceminded och noggrann som dina absolut starkaste egenskaper. Skulle du även drivas av sälj för att på sikt kunna utvecklas i din roll är det ett plus!


Om företaget
Övervakningsbutiken är en av Sveriges ledande leverantörer inom kameraövervakning för privatpersoner och företag. Vårt fokus ligger alltid på att du ska få rätt teknik som passar och hjälper dig hela vägen från analys och design till installation och support. Genom noga utvalda leverantörer från Europa och övriga världen kan vi erbjuda professionell utrustning till bra priser. Företaget ligger ständigt i framkant vad gäller teknik och produkterna är alltid utrustade med de senaste funktionerna. Företaget har funnits sedan 2005.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Övervakningsbolaget med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin KvistAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orderpackare till Övervakningsbutiken i centrala Göteborg