Kategorier:
Jurek

Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor

Nu söker vi en projektadministratör till vår kund på Södermalm i Stockholm till längre uppdrag. Är du en driven administratör som gillar när det kan vara högt tempo och varierande arbetsdagar? Välkommen in med en ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som administratör kommer du arbeta hos vår kund inom offentlig sektor som är en arbetsgivar- och medlemsorganisation för Sveriges kommuner och regioner. Du kommer arbeta i två olika projekt (50% + 50%). Som administratören kommer du vara en integrerad funktion i arbetsgruppen som utöver samordnare består av representanter från avdelningar tillhörande projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av; 

 

• Sedvanliga administrativa uppgifter som rör projektet och de medarbetare som finns inom kompetenscentret

• Bokning av resor, lokaler, konferenser mm

• Sekreterare i styrgruppsmöten samt andra möte som kan komma att skapas inom ramen för projektet mm

• Kontroll av/viss samordning av "heldesk" (telefon och funktionsbrevlåda/epost): bevaka/koordinera inkommande frågor via telefon/mail mm från kommunerna och behov av kontakt med någon i kontaktcentret

• Samarbete med kommunikatör om webbsidor – skapa nya samt uppdatering av befintliga

• Hålla kontakt med övriga administratörer inom avdelningen för vård och omsorg för bevakning av rutiner mm

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att ta minnesanteckningar under möten. Du har mycket god systemvana och har goda kunskaper i MS Office och Skype. Vidare uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

Som person är det mycket viktigt att du har god kommunikativ och administrativ förmåga. För uppdraget krävs det att du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du samarbetar väl med andra såväl som du kan arbeta självständigt.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och pågår till och med 2020-12-31, med mycket god chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Projekt, administratör

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor