Kategorier:
Jurek

Projektekonom till modernt konsultbolag

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett modernt konsultföretag verksamma inom teknik och infrastruktur, söker vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning. Uppdraget löper 14 månader och tjänsten är placerad på centrala Östermalm i ljusa och fräscha lokaler. Du kommer ingå i ett team på totalt 6 personer på ekonomiavdelningen. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp alltid finns tillgängligt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Projektredovisning
• Löpande redovisning och bokslutsavstämningar
• Ekonomiuppföljning av projekt
• Kundfakturering och prishantering
• Vara behjälplig i redovisningsteamets dagliga arbete samt månads- och årsbokslut
• Delaktighet i ekonomiavdelningens utvecklingsprojekt som ska leda till effektivare rutiner och processer


Vem är du?

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av redovisning och med god förståelse för hela flödet. För att lyckas i denna roll har du förmodligen arbetat med kundreskontra och har erfarenhet av bokslutsavstämningar samt är kunnig i Excel. Har du även arbetat med projektredovisning är detta meriterande. Kunden arbetar i affärssystemet Visma Control.


Du erbjuds
En bred roll som redovisningsekonom med möjligheten att få tillhöra ett trevligt team där alla hugger i där det behövs. Då detta är ett konsultuppdrag på 14 månader får du även möjligheter att ytterligare vässa och finslipa dina redovisningstekniska kunskaper. Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt och ingår i vår konsultverksamhet, där du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via 
www.jurek.se. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektekonom till modernt konsultbolag