Kategorier:
Jurek

Redovisningsekonom med faktureringsansvar till bolag i city

Har du arbetat som redovisningsekonom eller motsvarande i 3-4 år och letar efter din nästa utmaning? Har du dessutom intresse för molntjänster och vill vara en del av ett internationellt tillväxtbolag? Härligt, då är det bara att läsa vidare!

Vi söker en engagerad Redovisningsekonom inom kundreskontra till vår kund som är en av Europas ledande leverantörer av molntjänster för webbaserade undersökningar. Med över 3 500 kunder i mer än 40 länder inom alla branscher hjälper de organisationer att få värdefulla insikter för att kunna fatta bättre affärsbeslut.

Du kommer att sitta i nybyggda lokaler i centrala Stockholm tillsammans med ett härligt team av kollegor. Du kommer snabbt märka att det är högt i tak, att du har chans att påverka dagligen i ditt arbete samt att det finns en kultur där alla är mån om att ha roligt ihop på jobbet.

Så med andra ord, OM du vill vara en del av ett framåttänkande företag och jobba med drivna, duktiga och ambitiösa kollegor så har du hittat rätt!

 

Arbetsbeskrivning:

I din roll kommer du ha huvudansvaret för kundreskontra i Sverige, Norge och Tyskland. Du kommer att arbeta med kundfakturor och hantering av påminnelser samt avstämningar mellan CRM Salesforce och ekonomisystem NAV.

Du kommer även vara delaktig och drivande i arbetet med att effektivisera kundfaktureringsprocesserna ytterligare. Ett annat projekt du kommer att få vara delaktig i är att implementera nya stödsystem för e-faktura. Vidare kommer dina kontaktytor vara många och du kommer arbeta nära både kunder, personal och leverantörer i alla länder för att nämna några.

Det kommer även finnas möjlighet att ta ett större ansvar vid bokslut och få driva det självständigt.

Du kommer till en början få gå bredvid nuvarande ekonom och få en god introduktion till alla arbetsuppgifter.

I rollen som ekonom söker vi dig som;

  • Är utbildad ekonom, från högskola eller motsvarande.
  • Har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, även extraarbete som ekonomiassistent är meriterande.
  • Är en van användare av ekonomisystem (kunden jobbar i Microsoft Business Central /NAV) och Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av Office365 samt SharePoint.
  • Har jobbat i projektform.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är även meriterande om du skriver och talar Tyska.

Meriterande är även om du jobbat inom följande områden:

  • Avstämningsarbete
  • Månadsbokslut

 

Vem är du som person?

För att trivas och kunna prestera bra i rollen så tror vi att du är en kommunikativ och noggrann person. Du trivs i ett dynamiskt och snabbväxande klimat och det är bra om du är lättlärd och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. En stor del av rollen innebär också att lösa problem, tänka i nya banor och försöka arbeta proaktivt. Vi ser också att du är en engagerad och motiverad lagspelare som är prestigelös och hugger i där det behövs.

 

Övrigt

Detta är ett hyrköpsupplägg vilket innebär att du till en början arbetar som konsult, anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos vår kund, för att sedan bli överrekryterad. Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på 
gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom med faktureringsansvar till bolag i city