Kategorier:
Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Hybrit

Är du redo att arbeta i en roll i ett bolag som har flera storbolag som ägare? Vill du vara med och bidra till att klimatpåverkan minskas för kommande generationer? Då kan den här rollen med utvecklingsmöjligheter vara ditt nästa jobb!

 

I rollen som Redovisningsekonom kommer du rapporterar till t f ekonomichef. Tjänsten är placerad på kontoret i World Trade Center i Stockholm. Det här är en rekrytering som omfattar 80 % med start senast 1 december.

 


Om verksamheten

2016 gick SSAB, LKAB och Vattenfall samman för att skapa HYBRIT – ett initiativ som strävar efter att revolutionera stålproduktionen. Planen är att ersätta koks och kol, som traditionellt behövs för järnmalmsbaserad ståltillverkning, med vätgas. Resultatet blir världens första fossilfria ståltillverkning där koldioxidutsläppen nästan helt elimineras.

 


Arbetsbeskrivning

Till vårt spännande bolag söker vi nu en driven redovisningsekonom.

 

I rollen som redovisningsekonom är du en del av ett team som har ansvaret för ekonomiarbetet i Hybrit. Det innebär att ni i teamet är både ansvarig för den finansiella redovisningen, rapportering och uppföljning av projekten som drivs. Då bolaget har flera ägare och finansiärer ingår också att supportera kontakten med ägare och intressenter.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Arbeta med leverantörsreskontra
  • Inköpsorderhantering
  • Löpande redovisning, betalningar, avstämningar, månadsbokslut, årsbokslut
  • Rutin- och processbeskrivningar
  • Stötta verksamheten med konteringar och adhoc uppföljningar.
  • Tillsammans med teamet ta fram information och rapporter för intern och extern rapportering (SCB, skatteverk, energimyndigheten etc.).
  • Assistera ekonomichef samt övriga kollegor i ekonomirelaterande ärenden.

Det kan även förekomma andra administrativa uppgifter på avdelningen vilket innebär att denna tjänst kan vara varierande.

 


Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Minst 3 års erfarenhet av redovisning och bokföring inkluderat kontering och avstämning, månads och årsbokslut. Om du har erfarenhet av projektredovisning är detta ett plus.

 

För att passa till tjänsten är det viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad person. Du är noggrann, flexibel och målinriktad, har en förmåga att leverera till deadline och en stor egen drivkraft. Rollen är delvis självständig så det är viktigt att du motiveras av att driva och ta initiativ till förbättringar i processer och rutiner. Kontaktytorna är många, därför är du också en anpassningsbar och kommunikativ person.

 

Dina kunskaper i Excel är på en hög nivå och det är meriterande om du har erfarenhet av Visma.net. Rollen innebär många kontaktytor så det är viktigt att du kommunicerar bra på både svenska och engelska.

 


Du erbjuds

En roll som redovisningsekonom i ett spännande skede i bolaget där du kommer att få vara med och bidra till att bygga. Vi som jobbar här är stolta över att få vara med och bidra till att minska påverkan på klimatet.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hybrit med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Deltid

 

Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Hybrit