Kategorier:
Jurek

Redovisningsekonom till Landskrona Stad

Om verksamheten
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet.

Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer.

Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. i vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!


Om tjänsten
För Landskrona stads räkning söker vi nu en självgående redovisningsekonom till den centrala redovisningsenheten på stadsledningsförvaltningen. Du kommer att ingå i den centrala redovisningsenheten i kommunen som består av sju medarbetare som befinner sig i en spännande utvecklingsresa, där nya arbetssätt, metodutveckling, effektivisering av ekonomiprocesser och utveckling av ekonomistödet står på agendan. Ett arbete som görs teambaserat och som man som ekonom blir en del av.


Vem är du?
Vi söker en driven och engagerad redovisningsekonom som vill vara en del av vårt gäng.

Som person har du ett brinnande intresse för siffror och är självgående men van vid att jobba i team. Du är prestigelös och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är också flexibel och analytisk samt glad, positiv och lösningsorienterad. Det är även ett krav att du tidigare arbetat i Unit4 Business world, tidigare kallat Agresso.

Utöver detta ser vi även att du har:
• Högskoleexamen inom ekonomi – inriktning redovisning eller likvärdig
• Goda kunskaper inom redovisning, minst två (2) års praktisk erfarenhet av redovisning
• Mycket goda kunskaper i MS Office paketet


Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med diverse förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning såsom löpande redovisning och kontoavstämningar, periodiseringar, anläggningsredovisning, reskontror, kassaavstämningar, behjälplig vid bokslut, statistik, nyckeltal etc.

Du kommer också att vara behjälplig med att upprättandet av årsredovisningar och deklarationer för ett antal stiftelser som Landskrona stad förvaltar.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på 100 % under en tidsbegränsad tid om 3 månader, med eventuellt möjlighet till förlängning. Detta innebär att du kommer vara anställd av Jurek, men arbeta ute hos vår kund. 
Tillträde: Omgående.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område: Landskrona
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Landskrona Stad