Kategorier:
Jurek

Registrator sökes till myndighet i Stockholm

Just nu söker vi en självständig och erfaren registrator till myndighet i Stockholm. Har du registratorutbildning och tidigare erfarenhet som registrator? Då kan detta vara tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som registrator kommer du att hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering av främst elektroniska handlingar. Vidare kommer du att ha kontakt med anställda och allmänhet vid expediering av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen samt ta fram statistik och information över pågående och avslutade ärenden. Som registrator kommer du även att sköta aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden av främst elektroniska handlingar.

 

En större arbetsuppgift under året kommer även att vara att delta i arbetet med myndighetens flytt till nya lokaler i Solna Strand.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande. Vidare är det viktigt att du är självständig, har lätt för att samarbeta och är bra på att kommunicera, både i tal och skrift. Andra krav för tjänsten är:

 

• Registratorutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning 

• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som registrator eller motsvarande

• Goda kunskaper om de lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen

• Grundläggande juridiska kunskaper i lagstiftning gällande allmänna handlingar, framför allt tryckfrihetsförordningen samt Offentlighets- och sekretesslagen

• Kunskaper om diarieföringssystem så som Diabas, W3D3, Visual Arkiv m.fl.

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt 

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start i början av juni och löper under ett år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registrator sökes till myndighet i Stockholm