Kategorier:
Jurek

Senior redovisningsekonom sökes till bolag i city

Beskrivning av tjänsten
I rollen som redovisningsekonom/Controller kommer du ansvara för bokslutet för koncernens fastighetsbolag samt finansiell rapportering till ledningen.

Huvudsakliga arbetsuppgift:
• Löpande redovisningen, kvartalsbokslut och årsbokslut för fonderna
• Löpande avstämningar, statistik, bolagshandlingar, och skatteberäkningar
• Upprätta årsredovisningar och rapportering till myndighet
• Aktivt medverka vid sammanställning av fastighetsbolagens budgetar och prognoser
• Delta i arbete med framtagning av månads- och kvartalsrapport
• Moms- och inkomstdeklarationer
• Anläggningsregister och investeringsuppföljningar
• Skattemässiga restvärden för fastigheterna
• Analys uppföljning av utfall (månad/kvartal/halvår/helår)
• Framtagning av finansiella rapporter
• Myndighetsrapportering
• Delaktig i transaktionsarbetet kopplat till due diligence


Vem är du?

Du är civilekonom eller civilingenjör och har minst fem års erfarenhet som Controller och/eller kvalificerad redovisning.

Vidare tror vi att du har god erfarenhet av bokslut, skatteberäkningar och självständig i årsredovisning. Vi tror att du har arbetet nära verksamheten och stöttat upp med struktur, återkoppling och analys med fokus på att driva affären vidare. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Du är prestationsinriktad och har ett starkt intresse för att utveckla verksamheten framåt. Vi tror vidare att du är analytisk och har en naturlig förmåga att kommunicera finansiella utfall och förmedla drivarna av lönsamheten i affären till verksamheten.

Du trivs med detaljerna och att leverera kvalitet är en självklarhet för dig, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv och förståelse för beroendena inom organisationen. För att passa i rollen behöver du trivas med analysen men också att proaktivt ta initiativ och att interagera med många delar i organisationen. Du är en lagspelare och mån om att tillsammans med dina kollegor driva förändring i bolaget.


Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start juni och kommer fortlöpa 6 månader framåt. För rätt person kommer det även finnas goda chanser att bli överrekryterad. Kunden sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior redovisningsekonom sökes till bolag i city