Kategorier:
Jurek

Självständig Junior Redovisningsekonom till FundedByMe

Vill du bli en del av ett expansivt och nytänkande bolag med ambitionen att förändra och förbättra finansmarknaden? Är du en självständig och noggrann person som uppskattar en dynamisk arbetsmiljö och drivs av att utveckla och förbättra processer? Då kanske rollen som Junior Redovisningsekonom på FundedByMe är nästa steg för dig!

 
Arbetsbeskrivning
I rollen som Junior Redovisningsekonom arbetar du brett och sköter den löpande redovisningen för koncernens tre bolag. I samband med att koncernen växer kommer du vara med och bidra till att förbättra arbetssättet och utveckla processer så att de blir mer effektiva och enhetliga.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Huvudansvar för kundreskontran
• Huvudansvar för leverantörsreskontra
• Bistå   vid bokslut och prognoser
• Delaktig i likviditetsprognos
• Momsredovisning
• Vara med och driva utvecklings/förbättringsprojekt inom digitalisering avseende ekonomifunktionen
Tjänsten rapporterar till Group CFO och kontoret är placerat i centrala Stockholm.


Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har ett systemintresse och goda kunskaper i engelska samt Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav K3-regelverket.

För att lyckas i rollen tror vi att du är självständig, noggrann, lösningsorienterad och flexibel. Sannolikt är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och har en vilja att arbeta digitalt.


Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och bred roll hos FundedByMe, EU:s största Equity crowdfunding-plattform, där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll som Junior Redovisningsekonom.

I denna rekryteringsprocess samarbetar FundedByMe med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.


Om verksamheten
FundedByMe är ett teknikbolag med inriktning mot finansmarknaden. Idag erbjuder bolaget en plattform för finansieringsstöd för diverse tillväxtbolag runt om den globala marknaden. Kunderna tecknar sig online där de får möjligheten att investera i olika tillväxtbolag. Bolaget består i dagsläget av FundedByMe.com, Feminvest och Laika Consulting, samt 6 samägda partnerbolag i Finland, Malaysia, Singapore, Polen, Holland och Dubai/UAE. Gruppen når tillsammans över 269,000 registrerade globala investerarmedlemmar. För mer information besök www.fundedbyme.se

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självständig Junior Redovisningsekonom till FundedByMe