Kategorier:
Jurek

Systemintresserad lönespecialist till Loomis

Loomis söker dig som trivs i din roll som lönespecialist men som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med företaget.

Är du vass på systemadministration har ett stort intresse för utveckling av system och processer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönespecialist kommer du framförallt arbeta med bolagets tjänstemannalöner, men du kommer också stötta upp och hjälpa din kollega med lönearbetet kring kollektivlönerna. Totalt arbetar ni tillsammans med ca 800 löner, varav 150 st är tjänstemän.

Du kommer ingå i vårt HR-teamet som består av en löne- och HR-administratör, en HR BP och HR-chefen. Loomis sitter i moderna lokaler i Rotebro precis vid pendeltågstationen, där det även finns bra parkeringsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

 • Övergripande ansvar för HR- och lönesystemet
 • Hantera pensionspolicy och frågor rörande företagets olika pensionslösningar
 • Hantera företagets pensionsförsäkringar samt kontakt med försäkringsmäklaren
 • Utforma och uppdatera interna riktlinjer för tillämpning av kollektivavtal och skatteregler
 • Framtagning och utveckling av lönehandbok
 • Kontroll av löner och att de förs över till ekonomiavdelningen för utbetalning
 • Löneprocesser, löneberäkning och utbetalningar, 2 ggr/månad
 • Hantering av anställningsavtal och personalakter
 • Hantering av reseräkningar, avstämningar och statistik
 • Ansvara för att hanteringen av förmåner sköts i enlighet med skattemyndighetens bestämmelser
 • Utbilda och informera i frågor angående lönehantering
 • Omvärldsbevakning avseende det egna verksamhetsområdet

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av lönearbete och som arbetar självständig inom området. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenheter bör komma från personalintensiv organisation med både tjänstemän och kollektivare.

Du har ett stort intresse för system och IT-lösningar samt drivs av att utveckla och driva dessa framåt.

Som person är du lugn och stabil, du tycker om och är bra på att ge service. För att bli framgångsrik i denna roll är du en strategisk lagd person som gillar att utveckla snarare än att förvalta men som även är noggrann och hands on.

 

Vi erbjuder

Loomis erbjuder dig en trevlig, generös och prestigelös miljö. Vi har idag ett eget innovationscenter, ett av flera initiativ för fortsatt affärsutveckling inom framtida pengahantering.

Vi träffar kandidater löpande, varför tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek och för mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Om Loomis

På Loomis Sverige är vi cirka 800 medarbetare med huvudkontor i Sollentuna, norr om Stockholm. Vi är rikstäckande och har 13 platskontor med värdetransporter i Stockholm, Malmö, Växjö, Visby, Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad, Falun, Härnösand, Umeå, Luleå och Östersund. Loomis har även uppräkningscentraler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

I hela Loomis-koncernen arbetar cirka 23 000 personer på 400 lokalkontor i drygt 20 länder. Loomis är noterade på Nasdaq Stockholm och totalt omsatte koncernen
21 miljarder 2019.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Head of Payroll

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 16 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Systemintresserad lönespecialist till Loomis