Kategorier:
Jurek

Tech Talent Acquisition Partner till internationellt modebolag

Modebranschen är inne i en spännande tid! Konsumentbeteenden förändras och detta i kombination med ny teknisk utveckling fortsätter att förändra hur- och när människor handlar. Vår kund är inne i en förändringsresa där flera avdelningar kommer slås samman till en helt ny funktion – Business Tech. Nu söker vi en Tech talent Talent Acquisition Partner som vill vara med på denna resa och hjälpa till att hitta de absolut bästa talangerna inom tech.

Är du en erfaren rekryterare med vana av att rekrytera agila coahcer? Då kan detta vara din nästa utmaning


Arbetsbeskrivning

I rollen som Talent Acquisition Partner kommer du arbeta operativt med hela rekryteringsprocessen, alltifrån att upprätta kravprofil i samråd med rekryterande chef till att screena, intervjua och hantera nödvändig rekryteringsadministration. Du kommer också arbeta aktivt med Employer Branding och exempelvis vara delaktig i att skapa attraktiva annonser och banners. Ett urval av dina arbetsuppgifter:

• Rekrytering av agila coacher till bolagets Business tech avdelning
• Sätta och driva en strategi, inklusive relevanta aktiviteter, för att uppnå rekryteringsmål för 2020 – tillsammans med ditt team
• Arbeta proaktivt och stratgeisk med att kartlägga talangmarknaden för nyckelroller inom Business tech


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av att rekrytera roller inom tech (gärna flerårig erfarenhet!). Du känner dig trygg och bekväm i hela rekryteringsprocessen och vill vara med och utveckla denna hos vår kund. Vi ser att du sedan tidigare har rekryterat agila chefer och du får gärna ha ett brett eget nätverk inom detta kompetensområde.

För att trivas i rollen och hos vår kund är du en person som trivs med att arbeta självständigt, gillar att arbeta i en föränderlig och snabbfotad miljö.

Du är trygg i dig själv och i din kompetens och är van att agera specialist gentemot interna stakeholders. Du kommer arbeta i en internationell miljö och förväntas vara flytande i engelska, såväl i tal som skrift.


Du erbjuds

Låter detta som din nästa utmaning? Tveka då inte på att skicka in din ansökan idag! Här ges du möjlighet att växa och utvecklas, tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer vara en del av ett globalt bolag, i framkant.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start i april och löpande till årsskiftet – med chans till förlängning. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, rekryterare, recruiting, recrutiment, tech, tech recruiter, HR, Human Resources.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Tech Talent Acquisition Partner till internationellt modebolag