Kategorier:
Jurek

Technical Sales Specialist till start-up i centrala Sthlm

Om oss

I den här rollen ges du möjlighet att kombinera ditt intresse för affärer, teknik och relationer. Du kommer verka i ett entreprenöriellt bolag där du får knyta relationer med människor och bidra till kunders framgång. En utmanande, motiverande och mycket utvecklande roll!

 

 

Arbetsbeskrivning

Hos detta start-up arbetar du tillsammans med entreprenöriella och professionella människor med ett särskilts sorts driv. Företaget är verksamt inom konsultlösningar och förmedlar experter inom digitalisering, system- och produktutveckling, elektronik, test och projektledning.

 

Som Technical Sales Specialist kommer du att arbeta brett med försäljning, kundbemötande och om intresset finns - en del rekrytering. Du har stort utrymme till att forma rollen utifrån din expertis. Fokus ligger i att driva affären framåt, gå igenom tekniska förfrågningar och göra bedömningar på hur ni bäst kan möta kunds önskemål.

 

Du kommer ges en gedigen introduktion där du får ta del av och bli insatt i företagets tjänster, arbetssätt och vision.

 

 

Vem är du?

För att trivas i rollen som Technical Sales Specialist så ser vi att du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och relationer samt uppvisar integritet i din yrkesroll om så krävs. Det är en fördel att du tidigare har arbetat med teknisk försäljning B2B och har en bakgrund som exempelvis produktutvecklare. Du är en lyhörd, nyfiken och ödmjuk person som motiveras av att arbeta målfokuserat. Du gillar att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat.

 

 

Du erbjuds

Detta är en tjänst för dig som är egenföretagare eller som vill arbeta som konsult löpande via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Kontoret är placerat i Vasastan och du bestämmer själv om du vill arbeta 50% eller 100%. Företaget arbetar med work-life balance i parametrar som; familjetid, arbetstid, motivationstid och inspirationstid. Har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se – Varmt välkommen med din ansökan.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Technical Sales Specialist till start-up i centrala Sthlm