Kategorier:
Moderna Försäkringar

Atlantica söker kundtjänstmedarbetare

Atlantica är ett nischat varumärke inom Moderna försäkringar som specialiserat sig på båtförsäkringar. Atlantica är idag, till omsättningen, Sveriges största båtförsäkringsbolag. Bolaget har funnits sedan 1916.

 

Inför kommande båtsäsong utökar vi vår kundservice och söker därför 2 nya medarbetare. Tjänsten sträcker sig från april-september 2020.

Du kommer huvudsakligen arbeta med försäkringsrådgivning och försäljning mot nya och befintliga kunder. Du kommer även att delta på mässor och event.

 
Vem är du

För att trivas hos oss är du en driven och ambitiös person som är angelägen om att sätta kunden i fokus. Du är prestigelös av dig, gillar att arbeta i team och ställer upp för din kollega om så behövs. Vi söker positiva och sociala medarbetare som gillar att ta eget ansvar och har en hög arbetsmoral.
 

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt


Vi ser gärna att du tidigare jobbat med försäljning och rådgivning, har du jobbat med försäkringar är det meriterande. Ett intresse för båtar och sjöliv är en fördel, men inget krav.
 
Intresserad?

Vi erbjuder dig en roll i ett väl sammansatt gäng som drivs av att göra det ”lilla extra” för kunden. För att du snabbt ska känna dig bekväm i rollen får du självklart en utbildning i försäkringskunskap.

Tjänsten är en visstidsanställning under högsäsong som löper mellan april – september. Det är fast månadslön och arbetstiderna är varierande mellan 8-18 under vardagar, arbete under helg kan förekomma i samband med mässor och event.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Andreas Johansson, kundservicechef för Atlantica, på 070-922 66 37.
Facklig representant Forena är Simon Basdajian 073-656 62 09.

Vi behöver din ansökan senast den 1/4-2020. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, tjänsterna kan komma att tillsättas föra sista ansökningsdag.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

  

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Atlantica söker kundtjänstmedarbetare