Kategorier:
Moderna Försäkringar

Chef Egendom & Byggskador

Chef för Egendomsskador Företag & Industri hos Moderna Försäkringar

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande och höga servicenivå vilken lett till hög popularitet hos försäkringsförmedlarna och kunderna. Vi söker nu en chef för Egendomsskador Företag & Industri.

 

 

Tjänsten

Som chef för Egendomsskador Företag & Industri har du personalansvar och leder ett team om 11 kvalificerade skadereglerare. Du kommer även att ansvara för stora komplexa ärenden samt ärenden till Överprövningsnämnden.

 

Din uppgift är att motivera och utveckla medarbetarna till att leverera utmärkt service i kombination med professionell hantering av alla typer av egendomsskador inom affärsområdet Företag & Industri.

I Moderna Företag & Industris portfölj finns en mix av både små och medelstora företag samt stora industrier. Kundmixen innebär att vi reglerar såväl enkla som mycket komplicerade skador som har inträffat inom Sverige eller utomlands. I en mycket nära samverkan med våra underwriters medverkar du och din enhet till en fortsatt hög kvalité i våra kunders försäkringslösningar samt skapar högsta nöjdhet hos både kunder och förmedlare.

 

Du rapporterar till Skadechefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

 

Din bakgrund

Du har stor erfarenhet av arbete som chef och ledare inom skador Företag och Industris segment. Du har en hög kommunikativ förmåga samt är duktig på att motivera, förklara och ge feedback. Du är en mycket god ledare och har genom åren haft nöjda medarbetare vilka lyckats i sitt arbete. Din förmåga att stötta och vägleda gör att dina medarbetare växer i sina roller.

 

Du har egen erfarenhet av hantering av Företag- och Industriskador och förstår därmed de utmaningar dina medarbetare står inför. Din erfarenhet är även central i det fortsatta arbetet med processförbättringar på gruppen samt i den fortsatta utvecklingen inom ledningsgruppens ansvarsområde.  

 

Våra kunder drabbas av skador såväl i Sverige som utomlands, varför goda kunskaper i engelska är en fördel.

 

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten letar vi efter en god ledare som har förmåga att ge feedback och att agera pedagogiskt både som chef för medarbetarna och i relationer med övriga arbetskollegor, kunder och förmedlare. Du har också förmågan att arbeta självständigt och fatta egna, affärsmässiga beslut och prioriteringar. Det är viktigt att vi håller god ordning i verksamheten, så du ska också vara en bra administratör med ett gott ordningssinne.

 

Du är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt att samarbeta. Du tycker om att ha roligt tillsammans med dina medarbetare och andra arbetskollegor.

 

Du är driven, engagerad och ansvarsfull. Du gillar att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, service och effektivitet för att nå uppsatta mål. Du ser positivt på att hitta nya och enkla lösningar istället för de traditionella.

 

 

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i centrala Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Ulrika Oldmark , 072-194 43 52 ulrika.oldmark@modernaforsakringar.se.
Facklig kontaktperson är Elias Bakk 070-730 68 54.
Välkommen med din ansökan och CV senast den 18 juni 2020.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Chef Egendom & Byggskador