Kategorier:
Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar söker en Key Account Manager

Vi söker dig som kan och vill driva samt utveckla Moderna Försäkringars satsning inom partnermarknaden. Hos oss blir du ansvarig för en av Modernas största partners - Danske Bank. Du kommer även ansvara för andra partnerkonton och ett försäljningsansvar för affären inom Personal Accident (PA).
 

Varför Moderna Försäkringar

 

Hos Moderna får du ta ett stort eget ansvar för att förvalta och utveckla en redan stark och integrerad relation med våra befintliga partners, men framförallt ta ett helhetsansvar för att utveckla partneraffären mot högt ställda mål inom ett strategiskt viktigt område. Du får även möjligheten att jobba med Modernas PA-affär och utveckla ett område som är på stark tillväxt inom den svenska försäkringsmarknaden, och Moderna, med många intressanta tillväxtmöjligheter.

 

Avdelningen

 

Tjänsten är placerad i inom Affärsområde Privat, och rollen svarar direkt till Modernas Portfolio Manager Civil/PA. Inom Affärsområde Privat jobbar idag ca 60 personer, alla med sina specialistområden.

 

Tjänsten

 

Du kommer ha yttersta ansvaret för vår strategiska partner Danske Bank samt vara den person på Moderna som driver vår affär inom privatförsäkringsmarknaden vilket idag innefattar produkterna Barn, Gravid, Sjuk och Olycksfall samt Olycksfall.

 

I jobbet som Key Account Manager på Moderna så innefattar tjänsten att genomföra prospektering, förhandlingar, samt att sätta strategier och planer för framtiden som ger kort och långsiktiga resultat. Vi söker därför dig som har en gedigen erfarenhet som Key Account Manager och av att driva samt utveckla stora partneravtal. I rollen förväntas du kunna agera självgående och över tid bygga upp stabila/långsiktiga affärsrelationer för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för ett framgångsrikt arbete tillsammans med partner.

 

Vi ser att erfarenhet från försäkringsbranschen är ett måste och att tidigare tjänst/erfarenhet inom banksektorn är ett plus.

 

Tjänsten innefattar resor på kontinuerlig basis.

 

Vem är du?

 

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig

 

• Universitetsutbildning

• Tidigare erfarenhet som Key Account Manager

• Minst 3-5 års försäkringserfarenheter

• Meriterande med kunskap inom PA-området

• Meriterande med kunskap inom banksektorn

 

Som person delar du våra tre grundvärderingar, som är en viktig del i Modernas företagskultur:

 

• Engagemang - en affärsdriven relationsbyggare som tar ansvar

• Utmanare – förenklar och förnyar, bygger för framtiden

• Tillsammans - en lagspelare som gör andra bättre 

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontor i Stockholm eller Malmö. Resor till Stockholm kommer att krävas med högfrekvens om placering på Malmö kontoret.

Tillträde enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Christopher Almroth Portfolio Manager, tel: 072-3888512

Facklig representant för Forena är Elias Bakk, tel: 070-7306854.

 

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 15 april.

 

Om Moderna

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Nordens näst största försäkringskoncern. Trygs verksamhet bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar drygt 4200 medarbetare. Moderna Försäkringar har ca. 450 medarbetare och kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Sundsvall, Hammarstrand och Växjö. I Sverige är Moderna Försäkringar en utmanare på försäkringsmarknaden och erbjuder sakförsäkringar för företag och privatpersoner. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Moderna Försäkringar söker en Key Account Manager