Kategorier:
Moderna Försäkringar

Skadespecialist till Utredningsenheten

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. I Sverige arbetar ca 500 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Vi söker en Skadespecialist till Moderna Försäkringar med placering på ett av våra kontor. Du kommer tillhöra Utredningsenheten, som är ett väl fungerande team med ett viktigt uppdrag.

 

Tjänsten

Som Skadespecialist på Utredningsenheten handlägger du oklara försäkringsfall för samtliga skadeavdelningar; Privatskador, Motorskador, Företag & Industriskador, Personskador samt Båtskador. Skadespecialist är första linjens utredare där huvuduppgiften är att avgöra vidare lämpliga åtgärder i utredningsärende.

 

Som Skadespecialist är dina primära arbetsuppgifter att med gällande policy som utgångspunkt utreda alla typer av oklara skadehändelser, främst inom Motor. Utöver utredningsarbetet ingår det även att analysera behov och driva utveckling av affärssystemet för enhetens räkning. Arbetet sker från kontoret och innefattar regelbunden kundkontakt. Viss skadereglering förekommer också i tjänsten. Arbetet innefattar inte hembesök eller regelbundna resor.

 

Du ska genom ett objektivt tillvägagångssätt granska oklara skador från detaljnivå till ett större perspektiv. Du har en förmåga att driva utredningar effektivt samt att snabbt kunna fatta korrekta beslut i utredningsärenden. Det är viktigt att du på ett professionellt sätt kan kommunicera både internt och externt. Du kommer att arbeta nära våra skadeavdelningar, där din roll är att vara specialist inom utredningar.

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S, varför det även förekommer en del nordiskt samarbete.
 

Din bakgrund

Vi söker i första hand dig som är en nyfiken och driven skadehandläggare. Du jobbar idag som skadehandläggare på ett försäkringsbolag och det är meriterande om du har bakgrund inom Motorskador och/eller inom utredning.
 

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du hanterar människor med respekt och på så sätt blir en naturlig del av teamet men även av samarbetet med andra team inom Moderna Försäkringar. Du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Att prioritera och se helheten är naturligt för dig och du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som utredningsinspektör är det viktigt att du är flexibel, kundorienterad och förtroendeingivande. Du ser personlig utveckling och vidareutbildning som något positivt.

 

Du är driven och leveranssäker, innovativ, engagerad, ansvarsfull, har känsla för struktur och prioritering. Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla vår skadeverksamhet och kundnöjdhet så att de r bäst i branschen.

 

Ytterligare vill vi också att du;

 • är noggrann och strukturerad
 • är en social och öppen person
 • har en hög analytisk förmåga
 • har förmåga att hantera såväl stressiga situationer som förändringar
 • har förmåga att fokusera på detaljer men med en blick för helheten
 • trivs med att arbeta nära kund
 • är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt
 • har goda kunskaper inom data och teknik
 • är intresserad av utveckling inom data och teknik
   

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Jönsson Arenfalk, Utredningschef, 0733-34 70 97.

Facklig representant är Simon Basdaijan 073 - 656 62 09

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen så se till att skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 augusti.
Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu

 

 

 

 

   

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Skadespecialist till Utredningsenheten