Kategorier:
NCC

Betongarbetare

Betongarbetare till husproduktion

Du är en viktig kugge i vår produktionsapparat där dina kunskaper om armering och att gjuta betongkonstruktioner är efterfrågade. Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag med stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda.

På NCC vill vi gärna ha våra egna yrkesarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i. Du arbetar i ett lag som består av arbetsledare och yrkesarbetare. Tillsammans bygger ni nya fina bostäder eller kommersiella byggnader som ni kan vara stolta över när de lämnas över till kund.  

 

Stämmer detta med dig?
Du har yrkesbevis som betongarbetare och trivs med att jobba i team, men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina kunskaper inom betong och armering och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över projektet du varit med och byggt. Vissa dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag sätts din kreativa förmåga på prov, vilket kan vara både tufft och stimulerande.

Du tummar inte på säkerheten och kan ställa upp på våra värdeord; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

 

Avdelning Building Sydväst
Avdelningen bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra/Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder och omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

 

Ytterligare information
Arbetsområde är nordöstra Skåne. Tjänsten är en tillsvidareanställning med början i september. Vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav.

Kontakta gärna vår personalman Anders Ljung på tfn 070-658 70 28 om du har ytterligare frågor.

 

Ansökan
Registrera ditt CV nedan samt skriv en kort presentation om dig själv. Urval sker löpande dock senast den 9 augusti 2020.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Betongarbetare