Kategorier:
NCC

Chef för Hercules Armering

Hercules Grundläggning är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 360 medarbetare i de nordiska länderna och har en omsättning på omkring 1,5 miljarder SEK. 

 

Om verksamheten
Sedan 2008 förädlar NCC i Sverige armeringsjärn för alla ändamål i egen regi. Detta hanteras av Hercules Armering. Genom att koordinera volymer kan vi sänka kostnader och säkra armeringsförsörjningen i projekten till glädje för våra kunder. Hercules Armering erbjuder klippt och bockad armering samt nät, specialprodukter och prefabricerade armeringskorgar till projekt över hela Sverige och hade år 2018 en omsättning på ca 250MSEK.

Läs mer på www.hercules.se

 

Om tjänsten
Vi söker nu en chef för armeringsverksamheten (Head of Hercules Rebar). I rollen leder du vår armeringsverksamhet med fabriker i Norrköping, Piteå och Göteborg. En verksamhet med drygt 15 medarbetare, varav fem direktrapporterande. Du har ett totalt affärs- och resultatansvar för din verksamhet och en av dina viktigaste uppgifter är att fortsätta utveckla, driva tillväxt och säkerställa god lönsamhet inom ramarna för företagets strategier, policys och värderingar.

Du ingår som en separat enhet i Hercules Grundläggning AB och rapporterar direkt till VD/Head of Division Hercules.

 

Dina kvalifikationer
Du är en erfaren ledare som haft personal-, affärs-, och budgetansvar och har levererat goda resultat inom samtliga områden. Du har god marknadskännedom och meriterande är om du har erfarenhet från liknande verksamhet. För att lyckas är det viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har förmågan att bygga framgångsrika team. För oss är våra värderingar en viktig del av vårt dagliga arbete, därför är det viktigt att du också lever efter våra värderingar.

Som person är du professionell i din framtoning, engagerad, affärsmässig och resultatinriktad och drivs av att skapa tillväxt och lönsamhet. Du är en närvarande ledare med förmåga att tillvarata kompetensen inom din enhet och motiveras av andras framgångar. Du är lyhörd och kommunikativ och har en stark drivkraft att utveckla verksamheten.

Då vi är ett nordiskt bolag krävs god kunskap i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

 

Placering
I rollen utgår du från vår armeringsfabrik i Norrköping. I tjänsten förekommer det resor, främst inom Sverige.

 

Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Head Of Division Hercules: Mats Norberg, mats.norberg@hercules.se eller via telefon 070 53 52 387 alt. HR: Sara Berger, sara.berger@ncc.se eller via telefon 070 088 71 34.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Dock senast 2020-08-17.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Chef för Hercules Armering