Kategorier:
NCC

Contract Manager

Till ett av NCC:s större projekt söker vi nu efter vår nya Contract Manager. Har du flerårig erfarenhet av anläggningsproduktion trivs i en internationell miljö, har ett starkt ekonomiskt sinne och kontraktuell erfarenhet kan det här vara nästa steg för dig. 

 

 

Rollen som Contract Manager

I rollen som Contact Manager är du en del av Joint Venture projektet Lund-Arlöv, Fyra Spår som utförs tillsammans med spanska OHL. Projektet är vid en av Sveriges mest trafikerade järnvägssträcka där vi bygger fyra spår mellan Arlöv och Lund, två provisoriska spår Hjärup-Arlöv och bygger om tre stationer samt bygger en ny stationsbyggnad. 

 

Du ingår du i ett team för projektstyrning där ditt huvudsakliga ansvar består i att sköta projektets utfalls-och prognosrapportering, resultatuppföljning samt hantering av ändringar och tillägg.

 

Du har en viktig del i projektledningen i projektet där du förväntas i hög grad bidra till projektets framgång. Du kommer också att leda en mindre grupp om två personer och vara en del i ledningsgruppen samt sköta månadsrapporteringen, utfall och regleringsarbetena (ÄTA) inom projektet samt mot JV Styrelsen. Ytterligare ansvar innefattar:

 

• Intern rapportering JV/NCC

• Utfall och prognosrapportering samt kund- och leverantörsfakturor

• Regleringsarbeten mot förfrågningsunderlag

• Hantering av tvister

• Avstämning av utfört arbete mot budget

 

 

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet från byggbranschen, i synnerhet i en produktionsnära roll. Du har en akademisk examen inom bygg/anläggning eller ekonomi där du har erfarenhet av att arbeta med siffror och komplex informationsinhämtning.

 

Du behöver vara trygg i din kompetens och din roll som ledare. Du kommer att hantera en stor mängd komplex information vilket kräver att du är duktig på att inhämta, bearbeta och dra slutsatser utifrån informationen. Vi ser att du är självständig och strukturerad i din roll och trivs med flera olika kontaktytor. Vi ser även att du är resultatorienterad och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då projektet genomförs i ett externt Joint Venture med en utländsk entreprenör.

 

 

Ytterligare information

Projektet väntas pågå fram till 2024. Tjänsten är tillsvidare med placering på projektet i Arlöv.

 

 

Vad vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

 

Kontakt

Är det dig vi söker? Tveka inte att ansöka via länken med ditt CV eller Linkedinprofil omgående. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 23:e oktober. För frågor når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Contract Manager