Kategorier:
NCC

Elevingenjör till Asfalt Nord

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

Spännande karriärmöjlighet för dig som nyexaminerad högskoleingenjör 2020

 

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

 

NCCs verksamhet inom Beläggning expanderar i Region Nord, vi söker därför en driven och engagerad person som kan vara med och stötta våra arbetsledare och platschefer i deras projekt. Som Elevingenjör kommer du gå vid sidan av en Supervisor/Platschef under ditt år för att utvecklas successivt med målet att till nästkommande säsong kliva in i rollen som Supervisor.

 

 

Elevingenjör NCC Industry, Beläggning

Hos oss på NCC ges du som nyexaminerad högskoleingenjör stora möjligheter att utvecklas inom ett flertal områden samt förvärva erfarenhet och kunskap inom asfalts- och beläggningsområdet. Vi har en stor variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Rollen passar dig som har ambitionen att ta en ledande roll i ditt framtida yrkesliv.

 

Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry och sektor Asfalt, som huvudsakligen arbetar med tillverkning av asfaltmassa, utförande av asfaltbeläggning samt mindre anläggningsarbeten. Under året kommer du att i nära samarbete med Supervisor planera, leda och följa upp verksamheten. Vidare innefattar rollen bland annat arbetsuppgifter som kundkontakt, anbud och fakturering.

 

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Du kan också ha högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från beläggnings- och anläggningsverksamheten är meriterande men inget krav.

 

 

Dina egenskaper

För att trivas i rollen som elevingenjör är du driven, engagerad och en affärsmässigperson som gillar att arbeta i en miljö som präglas av utmaningar och ett högt arbetstempo. Vidare är du är resultatinriktad, har ett eget driv och förmåga att självständigt ta dig an arbetsuppgifterna. Du har en hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagemang, kvalitetstänk och att du har ett strukturerat arbetssätt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Elevingenjör till Asfalt Nord