Kategorier:
NCC

Projektinköpare Building Värmland/Örebro

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete präglas av våra värderingar ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

 

NCC Building avdelning Örebro/Värmland håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, nytt vård- och omsorgsboende samt flera andra projekt.

 

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

 

 

Projektinköp - från anbud till färdigt projekt

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar och bygger framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete präglas av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

 

 

Din nya roll

Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Du driver inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt tecknande av avtal. Som stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i Projektinköparens vardag.

 

Du kommer att arbeta med allt ifrån bostäder till kommersiella projekt där du har ett nära samarbete med bland annat projektchef, platschef, arbetsledare, projektingenjör, projekteringsledare och installationssamordnare. Beroende på projektets omfattning kan du ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

 

 

Dina erfarenheter

Du måste ha några års erfarenhet av byggbranschen exempelvis som inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare.

 

Du har byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal samt entreprenad- och inköpsjuridik.

 

 

Dina egenskaper

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

 

Som person är du noggrann och analytiskt lagd samt ser en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektens gång.

 

En del arbete sker självständigt men många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder och medarbetare.

 

Som Projektköpare tillhör du avdelningens specialistgrupp och rapporterar till gruppchefen.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, B-körkort är ett krav och placeringsort är Karlstad.

 

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Specialistchef Fredrik Sundin telefon 070-088 77 82.

 

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2020-04-30.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Projektinköpare Building Värmland/Örebro