Kategorier:
NCC

Specialistchef till Building Norrland

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Här är dina nya utmaningar

Som specialistchef på avdelning Building Norrland ansvarar du för en grupp specialister bestående av ca 26 medarbetare som stödjer vår verksamhet genom hela processen från marknadsbearbetning via produktion till överlämnade. De roller som ingår i teamet är bl.a. projektinköpare, kalkylspecialist, projekteringsledare, installationsledare och VDC-ledare. Dina medarbetare arbetar nära projekten och sitter omväxlande ute i byggprojekten och inne på kontoren i Norrland. Som chef använder du innovativa sätt att leda ditt team såväl nära som på distans. I rollen förväntas du fokusera på dina medarbetares utveckling, där du coachar och motiverar dem till att nå både personliga och gemensamma mål. Till din hjälp har du två gruppchefer som hanterar mycket av det operativa ledarskapet inom kalkyl och projekteringsledning, inköpsgruppen leder du operativt själv.

I rollen som specialistchef hos oss interagerar du med olika funktioner och grupperingar både inom företaget och externt, något som ställer krav på god kommunikativ förmåga. Du ansvarar för att implementera och följa upp strategier och handlingsplaner och har förmåga att balansera såväl operativt som strategiskt fokus. Som medlem i avdelningsledningen påverkar och bidrar du i strategiska diskussioner och planer som för utvecklingen framåt i avdelningen.

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
För att lyckas i tjänsten är det en fördel om du har tidigare erfarenhet av personalledande befattningar inom branschrelevant område och inköpserfarenheter. Du är tydlig i din kommunikation och har tidigare fått feedback på din förmåga att skapa effektiva och engagerade team. Du är nyfiken och har en förmåga att hitta nya lösningar och metoder där andra kan gå bet.

Du kan hantera en stor mängd information genom att organisera och strukturera ditt arbete och dina resurser effektivt. Din sociala förmåga är en framgångsfaktor för att skapa, upprätthålla och utveckla goda relationer och affärer.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt då urval görs löpande.

Sista ansökning skall vara oss tillhanda 2020-08-09.

 

Placeringsort Luleå, Skellefteå, Umeå eller Sundsvall


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Avdelningschef Jennie Åberg.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 18 juni

Kategorier : Chef & Ledning Inköp Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Specialistchef till Building Norrland