Kategorier:
Ölands Bank

Vi söker Bankjurist

Vill du vara med och utveckla Ölands Bank i en bransch under förändring där du är med och påverkar framtiden?
 

Om oss
Vi arbetar för ett Öland där jag som människa vill leva, verka och vara. Vi ska skapa bra förutsättningar för vår region och engagerat delta i samhällsutvecklingen. Att bedriva bank är en del, att nätverka och knyta ihop kontakter en annan. Vi är en lokal fristående bank med Öland i vårt hjärta, det är en del av vår affärsidé. Läs mer på 
https://olandsbank.se/om-oss
 

Om rollen
Tjänsten innebär att arbeta med juridiska frågor i banken samt att ha ett proaktivt förhållningssätt och bevaka kommande lagstiftning. Du ger stöd, vägleder och utbildar kring bankens interna regelverk, upprättande av avtal och upphandlingar samt agerar som en naturlig del i den interna affärsverksamheten.

Utöver det juridiska expertstödet medverkar du även vid förekomst av bedrägerier och vid klagomål till banken. Du är även ett stöd vid bankens risk- och sårbarhetsanalyser. Ditt uppdrag kommer att vara varierande och du behöver sätta dig in i regelverk som bland annat rör betalningstjänster, riskhantering, penningtvätt samt allmänna bankfrågor.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta:
• Outsourcing
• GDPR
• Implementering av EU-direktiv, guidelines, förordningar, lagar och föreskrifter.

Vi vill att du som medarbetare ska trivas och må bra hos oss och satsar på hälsa och personlig utveckling. Med korta beslutsvägar finns det stora möjligheter för dig att engagera dig och vara med och påverka.
Du rapporterar till vår Risk- och Kreditchef och tjänsten är placerad i Borgholm.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.


Om dig
Vi söker dig med en juristexamen och gärna med erfarenhet av arbete med regelverksfrågor i finansbranschen. Vi förutsätter att du har stark integritet, har en vilja och ett driv att lära dig nya saker och är bra på att se helheten. Du är en person som tar ansvar och håller dig uppdaterad kring den information som är av betydelse för rollen. Den kräver att du driver din egen utveckling och vi uppmuntrar ett ständigt lärande. Du kan arbeta självständigt samtidigt som arbetet kräver att du, tillsammans med andra kollegor, bidrar till utvecklingen av arbetssätt för att uppnå bankens övergripande mål.

Som person är du strukturerad, flexibel, lösningsorienterad och har en god pedagogisk förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Vi lägger särskild vikt vid kompetens och erfarenhet inom branschen och har du dessutom ett samhällsengagemang och är lokalt förankrad kommer du att känna dig som hemma hos oss.
 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Risk- och Kreditchef Ove Evaldsson, 
ove.evaldsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 10.
VD Anneli Nilsson, 
anneli.nilsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 01.
Facklig representant för Finansförbundet i Ölands Bank är Linda Olsson, 
linda.olsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 47.


Ansökan
Välkommen med din ansökan 
ledigatjanster@olandsbank.se senast den 8 april 2020. Vi genomför intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!
...
Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Borgholm . Publicerat : 3 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Ölands Bank

Alla jobb hos Ölands Bank

Liknande jobb Vi söker Bankjurist