Kategorier:
Skanska

Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt – Göteborg/Väst

Vill du jobba som affärsutvecklare på Skanska?
Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter såsom kontor, hotell, skolor och äldreboenden, för privata, statliga och kommunala aktörer.

Vi i Projektutveckling Kommersiellt tror på en långsiktigt lönsam investering och att vi genom vår kompetens bidrar till samhällsutveckling och hjälper kunden med helhetslösningar. För oss är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen för fastighetsbranschen - vi vill förstå våra kunder och hjälpa dem att nå sina mål.

Till marknadsområdet Göteborg/Väst vill vi nu utöka vårt team med ytterligare en affärsutvecklare, som kommer delta i utvecklingen av kommersiella fastighetsprojekt i geografin.

Vi ser möjligheter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta och behålla relationer med kunder, kommuner och andra intressenter, med fokus att identifiera och skapa affärsmöjligheter. Du kommer även realisera nya utvecklingsprojekt samt ansvara för att utveckla produkt och koncept som blir attraktiva för marknaden och hyresgäster.

Du kommer självständigt att skapa och bearbeta projektidéer och förfrågningar, men även utveckla, optimera och driva detaljplaner och bygglov. I projekteringsarbetet kommer du även, tillsammans med projektchef, att planera hållbara byggprojekt ur ett beställarperspektiv.

Du vill utvecklas vidare hos oss
Vi söker dig med flera års relevant erfarenhet av projektutveckling alternativt erfarenhet från linjebefattning med affärsansvar. Hos oss kommer du att driva långsiktiga projektarbeten mot uppsatta mål under eget ansvar och vi ser gärna att du är van vid att arbeta så idag.

Du har en förmåga att leda dig själv och andra och är uthållig och långsiktig i sättet att ta dig an utmaningar.

Vill du bli en del av vårt team? 

Skicka din ansökan redan nu eller senast den 10 augusti. Har du några frågor? Kontakta affärsutvecklingschef Jörgen Larsson, 010-448 60 28.

Välkommen med din ansökan!

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt – Göteborg/Väst