Kategorier:
Skanska

Geoprojektör Skanska Teknik - Stockholm

Söker du variation och utmaningar?

Då är rollen som geoprojektör hos oss på Skanska teknik något för dig. Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera geokonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt. Du kommer att arbeta i olika faser av byggprocessen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden och till genomförande av anläggningsprojekt. Du arbetar med att ta fram ritningar och modeller i 2D och 3D. Du kommer att ha ett tätt samarbete med såväl kollegorna på teknik som våra kollegor i produktionen på byggarbetsplatserna.

 

Vem är du?

Du har erfarenhet av liknande arbete och har arbetat med geoprojektering. Då vi använder 3D-modellering och BIM i våra uppdrag så är det viktigt att du har ett intresse för modelleringsarbetet och gärna vill utvecklas inom detta. Du är van att arbeta i en eller flera programvaror såsom, Revit Civil 3D och Autocad. Har du även kunskaper inom Novapoint och SBG Geo så är det ett plus i kanten.

 

Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

 

För att lyckas i rollen behövs en stor portion av noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och en av dina styrkor är att utveckla och underhålla goda relationer.

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev via länken. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2020 men vänta inte med att söka då vi jobbar med löpande urval


Har du frågor? Välkommen att kontakta Pia Larch på telefonnummer: 070–774 40 55. 

 

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi arbetar med kvalitetssäkrade lösningar som våra kunder, myndigheter och inte minst vår miljö kräver. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande.

 

Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss på Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Geoprojektör Skanska Teknik - Stockholm