Kategorier:
Skanska

Hälsa- och säkerhetschef Stora Projekt - Stockholm

Vi på Skanska söker just nu en hälsa- och säkerhetschef till Väg och Anläggning Stora Projekt i Stockholm.
Stora Projekt Stockholm är en region i Skanskas verksamhetsgren Väg- och Anläggning, som bygger stora och komplexa projekt. Vi är inriktade på infrastruktur och bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar samt energianläggningar. Vi är verksamma i Stockholmsregionen men deltar även i projekt på andra orter i Sverige.

Du leder hälsa- och säkerhetsarbetet
Som hälsa- och säkerhetschef har du övergripande ansvar för utveckling av regionens hälsa- och säkerhetsarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att

• Leda och driva ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet
• Tolka lagstiftning, utveckla och bidra till praktisk tillämpning av olika arbetssätt
• Sammanställa och analysera information för att ta fram åtgärdsförslag
• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt
• Stödja verksamheten med experthjälp
• Leda utredningsarbete vid tillbud och olyckor
• Stödja och utveckla projektens resurser gällande hälsa och säkerhet. I rollen ingår att ha ett funktionsansvar för dessa.
• Bidra till utveckling av verksamhetsgrenens hälsa- och säkerhetsarbete
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet

Du ingår i regionens ledningsgrupp och är sammankallande för olika forum beträffande hälsa och säkerhet på regionnivå. Du kommer även delta i vårt anbudsarbete utifrån hälsa- och säkerhetsperspektivet. ”Vi arbetar säkert eller inte alls!”

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där samarbete med andra enheter och våra projekt är en stor del av jobbet.

Du är driven, kommunikativ och inspirerande
Vi på Skanska söker dig som strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat i ditt arbete. Du har siktet inställt på målet och är lösningsorienterad. Du har kompetens inom systematiskt arbete med att förhindra olyckor och förebygga skador. För att klara av rollen bör du ha flera års erfarenhet av produktion och arbetsmiljö så att du förstår hur arbetsmiljön påverkas av våra byggprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av utredningsarbete.
Du har ett starkt driv och jobbar självständigt. Du är bra på att paketera budskap och möjliggöra praktisk tillämpning. Din entusiasm smittar av sig och du har lätt att få med dig andra på resan mot en bättre arbetsmiljö. Samverkan och kommunikation är viktiga ingredienser för att lyckas med rollen.

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du har lovar vi våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller. Några bra exempel på hur vi visar att vi uppskattar våra medarbetare är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 16 augusti.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dominique Bjöör på telefonnummer: 010-449 04 33 eller via e-post: dominique.bjoor@skanska.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa- och säkerhetschef Stora Projekt - Stockholm