Kategorier:
Skanska

Innesäljare Tillverkning - Norrköping

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.


Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.


På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca. 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.


Utåtriktad innesäljare som brinner för kundservice
Du kommer huvudsakligen ansvara för att våra kunder bemöts med god service och får bra rådgivning. Dina arbetsuppgifter är många och varierande och ingen dag kommer att vara den andra lik.

 
Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

 • Ansvara för att hålla löpande och god kundkontakt
 • Väga/registrera de lastbilar som hämtar/köper material i våra täkter
 • Order och transportplanering
 • Informera kunder om ballastprodukter och tjänster vid förfrågan
 • Ha löpande dialog och samarbete med ansvariga säljare
 • Arbeta med tillhörande administration i bl.a. Oracle och Excel.

Placering är på vår anläggning i Norrköping.

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig!
Du som kommer att lyckas och trivas hos oss är en positiv, noggrann och självständig person som trivs med att jobba i team. Du är utåtriktad, brinner för kundservice och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor. Högt tempo och varierande arbetsuppgifter ger dig energi och du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar.


Vi förväntar oss att du har:

 • Utmärkta språkkunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen
 • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
 • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Erfarenhet av branschen såväl som transportplanering och kundservice är meriterande. Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet.


Ansök senast 31 augusti - eller varför inte redan idag!


Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna, men kontakt för telefonintervjuer eller intervjuer kommer först ske vid ansökningstidens slut. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.


Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Ari Lönnqvist på 010- 449 91 15.


Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Norrköping, Östergötland, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Innesäljare Tillverkning - Norrköping